icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Test Talents
Blog 11/04/2024

"Teamspirit in de IT: een kijkje bij de teamuitjes van IT Test Talents"

IT Test Talents uitje met experts en Business Manager

Bij IT Test Talents geloven we in de balans tussen hard werken en plezier maken. Onze filosofie is simpel: een tevreden team is een productief team. Daarom zorgt elke Business Manager ervoor dat ze twee keer per jaar iets leuks organiseren voor hun team. Daarnaast genieten we ook jaarlijks van een kerstviering, ontspannende BBQ en een 24-uurs bedrijfsuitje. We vinden het essentieel om samen te komen en te ontspannen.

Kwartaaluitje met adrenaline-kick

Onlangs hebben we onze kwartaaluitjes van het eerste kwartaal afgerond, en wat een avontuur was dat! Business Manager Leo en Cinthya namen hun team mee voor een onvergetelijke battlekart-ervaring. Na een heerlijk diner gingen ze vol gas de baan op voor een epische mix van elektrisch karten, videogames en augmented reality, wat resulteerde in een gold van adrenaline.

IT Test Talents uitje met experts en Business Manager

Samen escapen

Business Manager Keta Maria koos voor een intellectuele uitdaging en ging met haar team de escape rooms "Lets Rob the Bank!" en "Prof. Kepler & The Machine" in. Samen kraakten ze codes, ontrafelden mysteries en sloten de dag af met een smakelijk diner.

Escape room IT Test Talents

Racen bij Racesquare

In Utrecht liet het team van Bas hun racevaardigheden zien in het F1 racingcenter bij Racesquare Utrecht. Met high-end simulatoren die een realistische Formule 1-ervaring nabootsen, kregen zij de kans om als echte coureurs te racen.

IT Test Talents karten

Teambuilding

Ook Richards team kwam in actie met een spannende paintballsessie na een gezellig diner. Samen verkenden ze strategische samenwerking in een dynamische en energieke setting, perfect voor teambuilding.

Paintballen met IT Test Talents experts

Deze uitjes worden niet alleen gekenmerkt door plezier en ontspanning, maar versterken ook de band tussen collega-experts. Wil je ook werken bij een werkgever waar je uitdagende interim-opdrachten kunt doen, maar waar verbinding en plezier net zo belangrijk zijn? Dan moet je bij IT Test Talents zijn. Wacht niet langer en sluit je aan bij een team dat waarde hecht aan zowel professionele groei als persoonlijk welzijn. Bekijk hier onze vacatures!

IT Test karten

IT Test Talents: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze experts!