Welkom bij SuperConsult

SuperConsult is het platform voor de echt ondernemende Oracle en Java specialisten.

Wie zijn wij

SuperConsult is een onafhankelijke ICT-organisatie op het gebied van Oracle en Java technologie en opgericht in 1995. Wij bieden dienstverlening op het gebied van de volgende vakgebieden:Oracle en Java Development, Oracle Database Administration, Oracle Remote Services, Oracle Licensing

SCRUM Master Training voor Java Developers

Ben jij een Java ontwikkelaar en wil je SCRUM Master worden?

In 4 avonden leren we jou alle ins en outs van de SCRUM Master rol en sluit je de training af met een officieel certificaat op zak.

 

 

The
Human Network

Geeft 300 top-professionals binnen 14 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.
Wij werken vanuit een eigen visie.

Werken bij SuperConsult

Wij zijn continu op zoek naar ervaren, zelfstandig werkende en ondernemende Oracle en Java consultants en specialisten. 
Heb jij minimaal een HBO-opleiding aangevuld met liefst vijf jaar of meer relevante ervaring, dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Neem dan contact op met SuperConsult bv.

 

Whitehorses

Whitehorses helpt klanten met het succesvol realiseren van (service) integratie- en BPM-projecten met Oracle middleware technologie.

 

Midlance ®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal mogelijk beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Contact

Bezoekadres:
Orteliuslaan 855 3528 BE Utrecht
Postadres:
Postbus 3072 3502 GB Utrecht
T. 030 – 890 54 20
E. office@superconsult.nl