TriamFloat

TriamFloat is marktleider in Nederland op het gebied van opleidingskundige dienstverlening.

the human network

Geeft 300 top-professionals binnen 15 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.
Wij werken vanuit een eigen visie.

 

TriamFloat Congres
3 november 2016

Teun de Nooijer, drie jaar lang Wereld Hockeyer van het Jaar, weet alles van talentontwikkeling en motivatie. Dat geldt ook voor prof. Rob Martens van de Open Universiteit. Zij zijn de topsprekers van ons congres ‘Motivatie voor Leren’. 
 

the human network

Geeft 300 top-professionals binnen 15 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.
Wij werken vanuit een eigen visie.

 

over TriamFloat

TriamFloat is al ruim 30 jaar marktleider in Nederland op het gebied van opleidingskundige dienstverlening. Wij zijn een ambitieus bureau met meer dan 45 eigen-wijze Learning & Development consultants die een passie hebben voor leren en ontwikkelen van mensen en organisaties.

 

Effectmeting

 

Ontwikkelen van leervideo's

TriamFloat maakt regelmatig (leer)video’s in samenwerking met de klant. Daarbij doorlopen wij een aantal stappen. Bekijk hier het stappenplan.

Nieuws:

Bekijk de video TriamFloat e-learning dienstverlening!

 

 

the human network

Geeft 250 topprofessionals binnen 10 autonome bedrijven de ruimte zich te ontwikkelen in nichemarkten en onze klanten te ondersteunen in specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.

E-learningmodule NS Opleidingen.

Voor meer informatie over de vraag van NS Opleidingen en de leeroplossing van TriamFloat

Klik hier

E-learningmodule Ahold.

Voor meer informatie over de vraag van Ahold en de leeroplossing van TriamFloat
klik hier

E-learningmodule PinkRoccade.

Voor meer informatie over de vraag van PinkRoccade en de leeroplossing van TriamFloat
Klik hier

E-learningmodule Technische Unie.

Voor meer informatie over de vraag van de Technische Unie en de leeroplossing van TriamFloat
klik hier

over
triamfloat

Onderneemt. Excelleert in een specialistisch vakgebied. Voert de eigen regie. Verbindt mensen. Deelt kennis. En maakt graag kennis met u.

  • Meander Medisch Centrum
  • ID College
  • Rijkswaterstaat
  • Jumbo Supermarkten
  • Vereniging van Waterbouwers
  • Rabobank
  • Politieacademie

Meander Medisch Centrum over TriamFloat

Leercultuur

"Verandering brengen in de leercultuur is niet eenvoudig. De workshop van TriamFloat bracht onze praktijkopleiders in gesprek over de leercultuur in onze organisatie en de invloed van samenwerking hierop.”

Lidy Schouten, Opleidingsadviseur Zorgopleidingen
Meander Medisch Centrum

ID College over TriamFloat

ID College over TriamFloat

Triamfloat weet o.b.v. een paar aangereikte criteria snel geschikte kandidaten te leveren. Selectie van kandidaten is veelal niet meer nodig, Triamfloat weet wie we nodig hebben. Nieuwe ‘Triamfloaters’ weten bij binnenkomst al waar ID College voor staat.

Louis Friederichs
ID College

Rijkswaterstaat over TriamFloat

Juiste professional op de juiste plek

"Wat mij vooral bevalt aan de samenwerking met TriamFloat, is dat ze zich echt verdiepen in wat wij als Corporate Learning Centre nodig hebben. Niet iedere onderwijskundig adviseur vindt zijn weg binnen een complexe organisatie als Rijkswaterstaat. TriamFloat staat echt voor de juiste professional op de juiste plek."

Edwin Hoogedoorn, Coördinator Corporate Learning Centre bij Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

Jumbo Supermarkten over TriamFloat

Meerwaarde

"In samenwerking met TriamFloat hebben we digitaal leren bij Jumbo vorm gegeven en op de kaart gezet. Consultants van TriamFloat hebben in verschillende projecten hun meerwaarde laten zien. Ze zijn flexibel, stellen gezonde kritische vragen en pakken door op besloten acties."

Marjolein Verhoeven, Manager Learning & Development Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten

Vereniging van Waterbouwers over TriamFloat

Leren en laten leren

"Loesje schrijft "Leren en laten leren" en TriamFloat maakt het waar. TriamFloat is een professionele didactische adviseur, die onze leerwensen uitstekend weet te realiseren. "

Henry Bleker
Vereniging van Waterbouwers

Rabobank over TriamFloat

TriamFloat ontzorgt

"TriamFloat ontzorgt mij doordat ze mijn organisatie kennen, het werk van mijn team kennen, en beschikken over een goed netwerk van L&D projectmanagers. Hierdoor is één telefoontje naar TriamFloat vaak al genoeg om een geschikte kandidaat voor een extra L&D-klus te vinden die ik niet in het eigen team kan opvangen."

Gijs Bakker, Manager Rabobank Learning Center L&D Advies
Rabobank

Politieacademie over TriamFloat

Passend aanbod

"Op basis van de geformuleerde opdracht en gewenste resultaten zijn de consultants van TriamFloat in staat om de juiste vragen te stellen en snel tot de kern te komen; dit weten zij te vertalen naar een passend aanbod. De scherpte en snelheid zijn hierbij kwaliteiten die onderscheidend zijn."

Marion van Beek, Coördinator Staf Onderwijs Politieacademie
Politieacademie