Midlance®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zo optimaal mogelijk beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: de Midlance constructie.

De Midlance constructie

Voor iedere professional die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer biedt onze Midlance constructie de perfecte balans. In een vast dienstverband voor onbepaalde tijd geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft. Behalve verzekerd zijn van inkomen bij ziekte of geen opdracht maak je ook deel uit van een professionele organisatie van ruim 400 professionals waar 'het gewoon goed geregeld is'. En dat in combinatie met de vrijheid van ondernemen.

De voordelen op een rij

  • Je salaris is 70% van de omzet van je opdracht. Met onze basistarieven betekent dat je een netto salaris dat in vele gevallen vergelijkbaar is met het bruto salaris in een vastloonconstructie.
  • Een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Consultants van BIConsult zijn specialisten op hun vakgebied en hebben een bewezen track-record opgebouwd waaruit kennis en ervaring blijkt. Het niveau is vanaf top-medior en daarmee zet je jezelf op de kaart. Wij werken graag vanuit vertrouwen en lange termijn visie en doen niet aan tijdelijke contracten.
  • Uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Je hebt zelf inspraak in je opdracht en daarmee in de inhoud, reistijd en inzetduur.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. BIConsult maakt deel uit van The Human Network, een kennisintensieve netwerkorganisatie waar ruim 400 professionals werken. Dat betekent dat wij een aantrekkelijk secundair pakket kunnen bieden die je zelf mag samenstellen.
  • Persoonlijke ontwikkeling. Samen met je Business Unit Manager zorg je ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling op route blijft richting je ambities. Je bent niet alleen en wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons zo goed als kan wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te kunnen halen.