Werken bij BIConsult

Ondernemen

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Wij belonen onze medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers, en creëren een spirit van teamwork. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers.

Vakbroeders

Bij BIConsult kom je in een kring van gelijksoortige specialisten terecht. Mensen die net als jij passie hebben voor Business Intelligence of Informatie Management. Het voordeel van een directe en stabiele werkkring is dat je collega's ook een belangrijke vraagbaak voor je kunnen zijn waartegen je kunt spiegelen. Die werkkring hoef je niet zelf te ontwikkelen. Uiteraard kun je ook indirecte collega's van andere bedrijven binnen The Human Network consulteren of er kennis mee uitwisselen.

Ontwikkeling

Als werknemer ben je als specialist verbonden aan BIConsult dat onderdeel is van The Human Network. Het schaalvoordeel van The Human Network zorgt ervoor dat trainingen centraal en overkoepelend gefaciliteerd kunnen worden. Dit betekent dat cursussen en trainingen per stuk goedkoper kunnen zijn en gedeeltelijk voor je worden bekostigd. Als specialist geldt dus dat je ontwikkeling niet volledig ten laste van jou valt. Dit geldt zowel voor gezamenlijke als individuele trainingen. Op deze manier wordt bevorderd dat specialisten zich blijvend ontwikkelen in de richting die ze zelf bepalen.

Opdrachtpotentieel

Het netwerk van specialisten van The Human Network betekent dat de dienstverlening zich uitstrekt over vele marktsectoren en heel divers is. Als BIConsult op een zeker moment niet in een bepaalde marktsector actief is, dan is de kans groot dat een andere vennootschap dat wel is. Is een collega van een collegabedrijf bijvoorbeeld voor procesmanagement bij een opdrachtgever bezig, dan betekent het nog niet dat er zich bij die opdrachtgever geen business Intelligence vraagstukken voordoen. Feitelijk is de hoeveelheid potentiële opdrachten dus veel groter dan het directe werkveld van BIConsult. Dit betekent een veel kleiner risico om langdurig niet ingezet te zijn. Cross selling mogelijkheden te over!

Ontspannen

De lat ligt hoog, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Wij zijn een organisatie met een professioneel karakter maar ontspannen hoort daarbij. Ieder kwartaal is er op een afwisselende en goed bereikbare locatie in Nederland een bijeenkomst waar je directe collega's bij aanwezig zijn. Dit zijn informele bijeenkomsten van sociale strekking.Elke vrijdagmiddag vanaf 16u30 vindt  op ons kantoor in Utrecht een gezellige vrijdagmiddagborrel plaats. Dit is dé gelegenheid om bij te praten met je collega's en op je gemak het weekend in te gaan. Aan de kleintjes wordt gedacht! Elk jaar bezoekt de Goed Heiligman ons mooie kantoor te Utrecht en deelt hij samen met de Pieten cadeau's uit aan de kinderen van alle collega's van The Human Network. BIConsult en The Human Network barsten van de sportieve talenten en wij organiseren met regelmaat o.a. wielerrondes en hardloopwedstrijden. De jaarlijkse Singelloop in Utrecht is daar een heel mooi voorbeeld van.