BI Consultancy

Het leveren van excellente kwaliteit gaat niet vanzelf. BIConsult werkt daarom uitsluitend met specialisten die zichzelf al lange tijd bewijzen in het vakgebied. Onze specialisten zijn werkzaam in het Business Intelligence vakgebied in een verscheidenheid aan rollen als business analist, architect, ETL/backend ontwikkelaar en rapportage ontwikkelaar. Alle specialisten zijn expert op het gebied van meerdere BI technologiën als MS SQL Server, Informatica Powercenter, Business Objects, Cognos, Oracle (OBIEE/OWB), SAP BW, Qlikview en SAS. 

Onze specialisten nemen voornamelijk als ondernemer deel aan aan het arbeidsproces. Het pas een ondernemer om een opdracht of project aan te gaan alleen dan als er met redelijke zekerheid succes kan worden geboekt. Voor u als klant betekent dit een grote toewijding van onze experts aan uw uitdagingen. Met hun ervaring verkorten zij de doorlooptijd en elimineren ze het leergeld dat u anders moet betalen voor de uitvoering van opdrachten of projecten.

De passie van onze deskundigen is de reden dat ze al zo lang in het vakgebied werken. BIConsult zet hen exclusief in op hun specialismen, zodat de focus daar blijft liggen waar u het meest profiteert van hun ervaring en kennis.