Over ons

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult en XAPConsult. Volgens het celdelingprincipe besloot The Human Network tot de oprichting van een bedrijf dat zich geheel zou gaan toeleggen op BI, waardoor op 1 januari 2007 BIConsult het licht zag.

 

Missie & Bedrijfsfilosofie

BIConsult levert pragmatische oplossingen die u in staat stellen de besturing en resultaten van uw organisatie te verbeteren.

Kernwaarden

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Wij belonen onze medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers.

Onze klanten

De business processen begrijpen is erg belangrijk binnen BI. Onze consultants hebben deze relevante business ervaring in verschillende sectoren opgedaan bij de volgende klanten.

The Human Network

The Human Network geeft 450 top-professionals binnen 17 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.