icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Blog 01/04/2019

Weer een nieuw bedrijf: welkom RO Partner!

partner

Het was een lange zoektocht, maar het is tóch gelukt. Op 1 april (geen grap) start er een nieuw bedrijf onder The Human Network. De specialisten van RO Partner worden ingezet op projecten op het gebied van de ruimtelijke ordening.

Zo’n bedrijf had ik echt niet bedacht, het is ons als het ware overkomen. We kwamen in contact met Marcel Haas en hij vertelde ons dat hij graag een bedrijf wilde starten op dit terrein. Zijn verhaal was zo enthousiast en zo goed doordacht, dat we meteen ‘ja’ zeiden.

En nu komt het. Ruim een jaar geleden hadden we net zo’n ervaring met VerzuimTalent van Business Manager Daniëlle Mantel. Ook dat hadden we niet zelf bedacht, maar inmiddels is dat een stevig en succesvol bedrijf.

Wat leren we hier nu van? Je kunt het als bedrijf niet allemaal zelf bedenken. Zorg dat je situaties creëert waarin de ideeën van anderen een kans krijgen. En dan mis je vast nog steeds heel veel, maar de bovenstaande twee kansen kwamen er toch maar mooi doorheen. 

Bekijk de website

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!