Routebeschrijving

Navigatie The Human Network

Let op: Voer dan als adres de Ptolemaeuslaan in plaats van Orteliuslaan als bestemming in. De parkeergarage van The Human Network Group ligt aan het einde van de Ptolemeuslaan.

Vanuit Amsterdam (A2):

Houdt vanuit Amsterdam Ring Utrecht West aan en neem afrit 8 op de A2 richting Utrecht Papendorp.
Ga aan het einde van de afrit rechtsaf -> De Meern/Papendorp.
Ga na circa 0,7 km linksaf -> Papendorp. U gaat de A2 over via het Marinus van Tyrusviaduct en volgt de weg met een bocht naar rechts en daarna een bocht naar links.
Ga na 800 m rechtsaf de Orteliuslaan op.
Ga na 150 meter rechtsaf de Ptolemaeuslaan op.
Ga na 80 meter rechtsaf op de Ptolemaeuslaan.
Aan het einde van de straat bent u aan uw rechterhand gearriveerd bij de ingang van The Human Network. U kunt via de slagbomen onder het pand parkeren.

Vanuit Hilversum (A27), vanuit Amersfoort (A28), vanuit Arnhem (A12), vanuit 's-Hertogenbosch (A2), vanuit Breda (A27/A2), vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)

Neem afrit 16 Nieuwegein op de A12 richting Den Haag.
Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf de Papendorpseweg in.
Blijf de Papendorpseweg volgen en ga bij de stoplichten rechtdoor (dit is nog steeds de Papendorpseweg).
Ga na 350 meter rechtsaf de Blaeulaan in. Vervolgens gaat u na 200 meter linksaf de Ptolemaeuslaan in. Na 350 meter bent u gearriveerd bij de ingang van de parkeergarage (aan uw rechterhand).
Let op: Auto's buiten de parkeergarage kunnen bekeurd worden.


Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer Stadsbuslijn 24 rijdt van maandag tot en met vrijdag vanaf Utrecht Centraal Station richting Bedrijventerrein Papendorp (ca. 20 minuten reistijd). De derde halte na de Prins Clausbrug is op de Orteliuslaan (halte: Papendorp Noord). Deze halte ligt vrijwel voor het pand van The Human Network. In de spits van 07.00 uur - 10.00 uur en van 15.00 uur - 19.00 uur vertrekt er elke 10 minuten een bus. Daarbuiten vertrekt elk kwartier een bus.

over
triamfloat

Onderneemt. Excelleert in een specialistisch vakgebied. Voert de eigen regie. Verbindt mensen. Deelt kennis. En maakt graag kennis met u.