Meld je aan voor Eye on IT

Binnen The Human Network bundelen zeven gespecialiseerde IT-bedrijven hun krachten. Elk bedrijf is expert in haar vakgebied en samen kunnen we nóg meer bereiken.

Voor onze gezamenlijke relaties organiseren we op dinsdag 16 mei aanstaande Eye on IT 2017. Om onze kennis te delen, om ons in onze volle breedte voor te stellen en natuurlijk om je te bedanken voor de samenwerking. Wij nodigen jou graag hiervoor uit!

In onze wereld, de wereld van digitalisering, volgen de ontwikkelingen elkaar in razend tempo op. Kennis van die ontwikkelingen en de impact ervan is steeds belangrijker. De zeven IT-bedrijven binnen The Human Network delen daarom graag hun inzichten en ervaringen.

Twee inspirerende keynotes
Om los te komen uit de dagelijkse praktijk laten we je tijdens Eye on IT inspireren door twee interessante keynote sprekers:

Brenno de Winter - Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?
Volgens Brenno de Winter, o.a. bekend door zijn hack van de OV-chipkaart, vergt het moed om als organisatie een antwoord te hebben op de aankomende veranderingen. We moeten naar organisaties die waakzaam én lerend zijn.

Alix Rubsaam - Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)
Alix Rübsaam, onderzoeker op het gebied van het post-humanisme en de filosofie van technologie, geeft tegenwicht tegen denkers en innovators als Stephen Hawking en Elon Musk die hebben voorspeld dat de opkomst van kunstmatige intelligentie betekent dat het eind van de mens(heid) in zicht is.

De praktijk
Wij nemen je graag mee in onze dagelijkse praktijk. Tijdens verschillende breakout sessies laten wij zien wat we tegenkomen bij onze projecten? Welke ontwikkelingen vinden wij cool of relevant? Op het programma staan nu al de volgende presentaties gepland:

  • Secure and manage your digital transformation
  • Service-oriëntatie voor applicatieontwikkeling: van monoliet naar microservices
  • Test automatisering hype of trend?

Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan hieronder aan voor Eye on IT 2017.

 

Verstuur

Eye on IT 2017

Wanneer:
Dinsdag 16 mei 2017 van 12:30 - 17:00

Waar:
Kantoor The Human Network
Orteliuslaan 855 in Utrecht

 

Wordt georganiseerd door: