Meld je aan voor Eye on IT

Binnen The Human Network bundelen zeven gespecialiseerde IT-bedrijven hun krachten. Elk bedrijf is expert in haar vakgebied en samen kunnen we nóg meer bereiken.

Voor onze gezamenlijke relaties organiseren we op dinsdag 16 mei aanstaande Eye on IT 2017. Om onze kennis te delen, om ons in onze volle breedte voor te stellen en natuurlijk om je te bedanken voor de samenwerking. Wij nodigen jou graag hiervoor uit!

In onze wereld, de wereld van digitalisering, volgen de ontwikkelingen elkaar in razend tempo op. Kennis van die ontwikkelingen en de impact ervan is steeds belangrijker. De zeven IT-bedrijven binnen The Human Network delen daarom graag hun inzichten en ervaringen.

Twee inspirerende keynotes
Om los te komen uit de dagelijkse praktijk laten we je tijdens Eye on IT inspireren door twee interessante keynote sprekers:

Brenno de Winter - Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?
Volgens Brenno de Winter, o.a. bekend door zijn hack van de OV-chipkaart, vergt het moed om als organisatie een antwoord te hebben op de aankomende veranderingen. We moeten naar organisaties die waakzaam én lerend zijn.

Alix Rubsaam - Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)
Alix Rübsaam, onderzoeker op het gebied van het post-humanisme en de filosofie van technologie, geeft tegenwicht tegen denkers en innovators als Stephen Hawking en Elon Musk die hebben voorspeld dat de opkomst van kunstmatige intelligentie betekent dat het eind van de mens(heid) in zicht is.

De dagelijkse praktijk
Wij nemen je graag mee in onze wereld. Tijdens drie kennissessies bespreken we een aantal ontwikkelingen die we tegenkomen bij onze projecten. 

Maarten Kossen - Test automatisering hype of trend? Test automatisering hype of trend?
Maarten Kossen, technical Agile specialist bij Prowareness, vertelt namens QoppoConsult over de diverse voordelen van test-automatisering, de uitdagingen rondom het thema test-automatisering en hoe daar mee om te gaan.

Patrick Sinke - Service-oriëntatie voor applicatieontwikkeling: van monoliet naar microservices Service-oriëntatie voor applicatieontwikkeling: van monoliet naar microservices
Patrick Sinke, integratieconsultant bij Whitehorses, gaat in op microservices. Gaat het helpen om te voldoen aan de snel veranderende behoeften van de business? En wat is eigenlijk een microservices architectuur? Hoe onderscheidt het zich van een service-georienteerde architectuur, en welke problemen kan het oplossen?

Dennis Strijder - Secure and manage your digital transformation Secure and manage your digital transformation
Business en IT verandert in een steeds hoger tempo, afhankelijkheden en (beveiligings-)risico’s nemen toe. Dennis Strijder, senior Architect bij Andarr, praat u bij over zaken als cloud en security en hoe te komen van een visie en strategie tot een veilige, beheerste en pragmatische uitvoering die de business ondersteunt.

Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan hieronder aan voor Eye on IT 2017.

Het programma van de dag:

12:00     Lunchbuffet (optioneel)
12:30 Ontvangst & inschrijven
13:00 Welkom
13:10 Nog meer privacywetgeving: wordt het zwemmen of verzuipen?
Keynote door Brenno de Winter
13:55 Test automatisering hype of trend?
Breakout door Maarten Kossen namens QoppoConsult
14:30 Koffiepauze
14:50 Service-oriëntatie voor applicatieontwikkeling: van monoliet naar microservices
Breakout door Patrick Sinke namens Whitehorses
15:30 Secure and manage your digital transformation
Breakout door Dennis Strijder namens Andarr
16:05 Koffiepauze
16:20 Kunstmatige intelligentie is niet het eind van de mens(heid)
Keynote door Alix Rübsaam
17:00 Afsluiting, napraten en borrel
...  

Schrijf je snel in voor Eye on IT 2017.

Verstuur

Eye on IT 2017

Wanneer:
Dinsdag 16 mei 2017 van 12:30 - 17:00

Waar:
Kantoor The Human Network
Orteliuslaan 855 in Utrecht

 

Wordt georganiseerd door: