Welkom bij F&C partner

F&C partner is het platform voor de echt ondernemende Financial Controller

Over ons

F&C Partner is een onderdeel van The Human Network Group in Finance & Control gespecialiseerde dienstverlener met focus op Financial Control, Business Control, Accounting & Reporting alsmede het oplossen of verbeteren van financieel administratieve vraagstukken.

 

Wat doen wij?

De professionals van F&CPartner zorgen voor het gewenste resultaat. Onze professionals zijn businessgerichte Financials en Controllers en prettig kritische gesprekspartners op niveau. Wij werken binnen diverse branches  zowel zelfstandig als in teamverband.

 

The Human Network

Geeft 450 top-professionals binnen 17 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.
Wij werken vanuit een eigen visie.

Werken bij F&C partner

Wij zijn op zoek naar finance professionals Wij geloven dat ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Wij belonen onze medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers, en creëren een spirit van teamwork.

Midlance

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal mogelijk beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.