Welkom

Wij zorgen dat HR werkt, nu en in de toekomst. We werken met een pragmatische, no-nonsense insteek en schakelen snel.

Wie wij zijn

Giraffe HR  is een HR gespecialiseerde dienstverlener met focus op HR Interim en HR Optimalisatie. Wij werken met eigen consultants en weten door het Giraffe DNA het verschil in de markt te maken. 

Wat wij doen

De meer dan 20 professionals van Giraffe HR zorgen voor het gewenste resultaat op de volgende gebieden: Interim HR Business Partnerschap
HR Optimalisatie

 

#de10

Volgend jaar bestaat Giraffe HR 10 jaar. Wij zijn trots. Op onze opdrachtgevers en op onze mensen die met hen werken. In juli, exact 10 maanden voor ons 10 jarig bestaan komend mei 2017, zijn we begonnen met het lanceren van de ''#de10''. #de10 zal de komenden maanden terugkomen in de vorm van blogs van onze consultant, interviews met onze opdrachtgevers, werving van nieuwe collega's en meer. Houd ons in de gaten!

Jouw carrière

Giraffe HR is permanent op zoek naar getalenteerde, gedreven no-nonsense professionals. Deze professionals hebben veel te bieden zoals drive, vakkennis, ervaring en persoonlijkheid. Klanten vragen hen steeds weer terug en dat is geen toeval. Bekijk hier onze HR vacature.

 

Onze
professionals

Hier vind je meer informatie over onze consultants

nieuwste
blog

Tessa Nijst

Tessa Nijst HR Consultant

Blog:
#de10 redenen Waarom

Onze klanten

Zie hier een overzicht van onze opdrachtgevers