Vacature HR Consultant

HR Consultant
Heb jij kennis van HR Advies en ervaring als HR adviseur, HR Business Partner of HR Manager? Wil je deze ervaring samen met een sterk team van HR professionals inzetten voor mooie opdrachtgevers? Giraffe HR zoekt ondernemende professionals die  plezier in het werk willen combineren met resultaatgericht werken.

Jouw functie
Als HR Consultant maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Je weet toegevoegde waarde te leveren door jouw unieke persoonlijkheid en inhoudelijke expertise over ons vakgebied. Door jouw deskundigheid en affiniteit met  projectmatig werken, zie je mogelijkheden om meerwaarde voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO of academische opleiding (HRM, Personeelswetenschappen,  Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie,  Bestuurs- & Organisatiewetenschappen,  Arbeid- en Organisatiepsychologie);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan bij meerdere grote organisaties
  • Je hebt aantoonbare ervaring op een of meer gebieden zoals organisatieveranderingen, reorganisaties, outsourcingstrajecten, HR Shared Service Centra en/of tactisch en strategisch business partnerschap;
  • Je bent ondernemend, gaat zelfstandig en resultaatgericht te werk;
  • Je bent je bewust van wat er gaande is in je werkomgeving, bezit overtuigingskracht, werkt graag aan een gezamenlijk resultaat en levert kwalitatief goed werk; 
  • Je beschikt over een relevant netwerk en stelt je (pro-)actief op voor het verkrijgen van nieuwe klanten en opdrachten.

Ons aanbod
Wil je bij een ondernemend bedrijf werken, dan hoort daar een ondernemende contractvorm bij. Bij ons heet dit de midlance constructie. Dit is een dienstverband op basis van een variabel salaris. Je ontvangt een vast percentage van het verkooptarief en bent daarnaast verzekerd van een vast basissalaris. Daardoor verdien je substantieel salaris en ben je in geval van ziekte of geen opdracht toch verzekerd van een basis inkomen.

Giraffe HR
Giraffe HR is een jong en dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor HR werken. Onze consultants werken vanuit een bedrijfskundige benadering aan HR vraagstukken. We vinden het belangrijk om te staan voor een resultaat, samen met onze klant, waardoor we altijd betrokken en verbonden zijn. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Een echte Giraffe HR professional is pragmatisch, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, een teamplayer en heeft lef. We zijn trots op elkaar en ons bedrijf en werken met plezier en lol.

Giraffe HR is onderdeel van The Human Network: dit is een kennisintensieve netwerkorganisatie en is gespecialiseerd in het flexibel inzetten en contracteren van goed opgeleide en ervaren professionals bij (middel)grote bedrijven en instellingen.

Wij zorgen dat HR werkt, nu en in de toekomst.

Reactie
Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze HR professionals? Stuur dan jouw CV met begeleidende motivatie naar office@giraffe.nl.

Wil je meer informatie?
 Neem dan contact op ons. We willen graag met je kennismaken.
T: 030-8905360
E: office@giraffe.nl