Vacature HR Projectmanager

HR Projectmanager met ondernemersgevoel
Ben jij een HR Projectmanager met kennis en ervaring op het gebied van proces optimalisaties en implementaties van HR systemen? Wil je deze kennis samen met een sterk team van HR professionals inzetten bij interessante opdrachtgevers? Giraffe HR zoekt ondernemende professionals die  plezier in het werk willen combineren met resultaatgericht werken.

Jouw functie
Als HR Projectmanager maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Hierin weet je toegevoegde waarde te leveren door jouw unieke persoonlijkheid en inhoudelijke expertise van ons vakgebied. Je ziet mogelijkheden om de klant verder te helpen en processen efficiënter in te richten. Je begeleidt projecten en zorgt voor een adequate oplevering. Je werkt aan opdrachten voor onze klanten, veelal op het snijvlak tussen HR, Finance en IT. Door jouw affiniteit met procesmanagement weet je voor de klant daadwerkelijk oplossingen te implementeren.

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO of academische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen grote complexe organisaties;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als HR Projectmanager;
  • Je hebt ervaring met projectmanagementmethodieken als PRINCE2 en Scrum Agile;
  • Je beschikt over een relevant netwerk en stelt je proactief op voor het verkrijgen van nieuwe klanten en opdrachten voor jezelf of voor een van je collega’s;
  • Je bent je bewust van wat er gaande is in je werkomgeving, bezit overtuigingskracht, werkt graag aan een gezamenlijk resultaat en levert kwalitatief goed werk; 

Ons aanbod
Wil je bij een ondernemend bedrijf werken, dan hoort daar een ondernemende contractvorm bij. Bij ons heet dit de midlance constructie. Dit is een dienstverband op basis van een variabel salaris. Je ontvangt een vast percentage van het verkooptarief en bent daarnaast verzekerd van een vast basissalaris. Daardoor verdien je substantieel salaris en ben je in geval van ziekte of geen opdracht toch verzekerd van een basis inkomen.

Giraffe HR
Giraffe HR is een jong en dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor HR werken. Onze consultants werken vanuit een bedrijfskundige benadering aan HR vraagstukken. We vinden het belangrijk om te staan voor een resultaat, samen met onze klant, waardoor we altijd betrokken en verbonden zijn. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Een echte Giraffe HR professional is pragmatisch, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, een teamplayer en heeft lef. We zijn trots op elkaar en ons bedrijf en werken met plezier en lol.

Giraffe HR is onderdeel van The Human Network: dit is een kennisintensieve netwerkorganisatie en is gespecialiseerd in het flexibel inzetten en contracteren van goed opgeleide en ervaren professionals bij (middel)grote bedrijven en instellingen.

Wij zorgen dat HR werkt, nu en in de toekomst.

Enthousiast?
Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze HR professionals? Stuur dan jouw CV met begeleidende motivatie naar office@giraffe.nl

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met ons op. We willen graag met je kennismaken!
T: 030-8905360
E: office@giraffe.nl