Vacature junior HR consultant

Heb jij inmiddels de eerste stappen gezet als HR Officer,  HR Adviseur of HR Projectmedewerker en ben je toe aan de volgende stap? Hou jij ervan met je voeten in de klei te staan, heb jij ten alle tijden overzicht en durf jij je nek uit te steken? Heb jij het gevoel dat HR steeds bedrijfskundiger benaderd moet worden, hier ideeën bij en gevoel voor? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw functie
Als junior HR consultant maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Je weet toegevoegde waarde te leveren door jouw unieke persoonlijkheid en inhoudelijke expertise van ons vakgebied. Door jouw affiniteit met projectmatig werken, zie je mogelijkheden om de opdrachtgever verder te helpen en processen efficiënter in te richten. Wij bieden jou afwisselende opdrachten bij grote organisaties, waardoor je in korte tijd veel ervaring opdoet. Daarbij ondersteunen we je ontwikkeling door opleiding en coaching.

Jouw profiel

  • Een afgeronde academische opleiding (HRM, Personeelswetenschappen,  Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie,  Bestuurs- & Organisatiewetenschappen,  Arbeid- en Organisatiepsychologie);
  • 1 - 3  jaar relevante ervaring binnen HR;
  • Bij voorkeur werkervaring opgedaan bij meerdere grote organisaties;
  • Je bent ondernemend, gaat zelfstandig en resultaatgericht te werk;
  • Je bent je bewust van wat er gaande is in je werkomgeving, bezit overtuigingskracht, werkt graag aan een gezamenlijk resultaat en levert kwalitatief goed werk; 
  • Je beschikt over een relevant netwerk en stelt je proactief op voor het verkrijgen van nieuwe klanten en opdrachten.

Giraffe HR
Giraffe HR is een jong en dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor HR werken. Onze consultants werken vanuit een bedrijfskundige benadering aan HR vraagstukken. We vinden het belangrijk om te staan voor een resultaat, samen met onze klant, waardoor we altijd betrokken en verbonden zijn. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Een echte Giraffe HR professional is pragmatisch, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, een teamplayer en heeft lef. We zijn trots op elkaar en ons bedrijf en werken met plezier en lol.

Giraffe HR is onderdeel van The Human Network: dit is een kennisintensieve netwerkorganisatie en is gespecialiseerd in het flexibel inzetten en contracteren van goed opgeleide en ervaren professionals bij (middel)grote bedrijven en instellingen.

Wij zorgen dat HR werkt, nu en in de toekomst.

Reactie
Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze HR professionals? Stuur dan jouw CV met begeleidende motivatie naar office@giraffe.nl.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met ons op. We willen graag met je kennismaken!
T: 030-8905360
E: office@giraffe.nl