Wie wij zijn

Giraffe HR is een in HR gespecialiseerde dienstverlener met focus op HR Interim en HR Optimalisatie. Wij werken met eigen consultants en weten door het Giraffe DNA het verschil in de markt te maken.

Giraffe HR  is een dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor HR werken. We werken met een pragmatische, no-nonsense insteek en schakelen snel. We zijn in staat om de “kleur” van de opdrachtgever aan te nemen en dezelfde taal te spreken maar toch het verschil te maken vanuit onze authenticiteit.

Op een innovatieve manier vertalen wij nieuwe HR ontwikkelingen door naar de praktijk. We zijn resultaatgericht op een samenwerkende manier, waardoor we altijd betrokken en verbonden zijn. Een echte Giraffe HR professional is pragmatisch, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, een teamplayer en heeft lef. We zijn trots op elkaar en op ons bedrijf en werken met plezier en lol.

We vinden het belangrijk om samen te staan voor een resultaat. Samenwerken maakt sterker en daarom staan wij altijd naast onze klant. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen en een bepaalde luchtigheid centraal. We gaan uit van de sterke punten van iedere medewerker en doen ons uiterste best om deze zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en in te zetten.

Giraffe HR is onderdeel van The Human Network. We hechten waarde aan autonomie en vrijheid, maar willen tegelijk onderdeel zijn van een krachtig geheel met verwante collega’s en bedrijven waarin we elkaar versterken.

Wij zorgen dat HR werkt, nu en in de toekomst.

The Human Network

Wij horen bij een groter geheel! The Human Network is een kennisintensieve netwerkorganisatie en is gespecialiseerd in het flexibel inzetten en contracteren van goed opgeleide en ervaren professionals bij (middel)grote bedrijven en instellingen.