icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 21/09/2020

"Als Office Manager is geen werkdag hetzelfde"

Joy

Per 1 oktober komt de vrolijke en ambitieuze Joy Imhof - van der Linden ons team versterken bij The Human Network. Welkom Joy!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Hoi allemaal, mijn naam is Joy Imhof - van der Linden (26 jaar) en ik word per 1 oktober 2020 jullie nieuwe collega bij The Human Network. Ik heb mijn geboortestad Nieuwegein sinds een paar maanden achter mij gelaten en woon nu in Hoef en Haag, een heerlijk dorpje aan de lek! Hier woon ik met mijn man Vincent en onze 2 langharige konijnen Floki en Roxy, soms ook wel Floxy genoemd. Wij hebben (nog) geen kinderen maar ik ben wel alweer 1,5 jaar trotse tante van mijn neefje Jax. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn man, familie en vrienden. Wij bezoeken graag feestjes/ festivals, doen wel eens een spelletje, houden ervan om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken, netflixen soms een avondje op de bank en houden van lekker eten en drinken, waardoor we er ook niet aan ontkomen om af en toe te (moeten) sporten! 

Op werkgebied heb ik veel ervaring met alles rondom contractmanagement en heb ik een hands-on mentaliteit. Daarnaast heb ik vorig jaar mijn eigen bruiloft georganiseerd en deze ervaring kan ik meenemen in mijn nieuwe rol als Office Manager. Ik heb gewerkt bij o.a. De Staffing Groep en Conclusion, en ik kijk uit naar mijn tijd bij The Human Network. Een leuke nieuwe uitdaging die ik met beide handen ga aanpakken.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Als Office Manager is geen één werkdag hetzelfde en heb je veel contact met collega's. Dit past bij mij want ik vind het al gauw saai worden als elke (werk)dag hetzelfde is, daarnaast ben ik sociaal en een echte teamplayer. Ik kan me ook goed concentreren en ik ga structureel te werk. Als ik bijvoorbeeld verjaardagen, feestjes etc. organiseer dan doe ik dat tot in de puntjes zodat niemand iets te kort komt. Mijn passie voor het vakgebied komt dus voort uit mijn karakter!

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?
Al vanaf het eerste moment dat ik door de deur ging, bij het kantoor in Papendorp, voelde het als een vertrouwde omgeving en hing er een fijne sfeer. Mijn gesprekken daarna met verschillende medewerkers binnen The Human Network bevestigde dat, waardoor het fijne gevoel bleef. Daarnaast spreekt de functie als Office Manager mij aan, een echte spin in het web!

Wat is jouw motto?
Just do it! Dat is een bekende slogan van het sportmerk Nike. Ik ben iemand die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en dat wil ik voortzetten binnen The Human Network. Door deze eigenschap ben ik ook een tijd sportinstructrice geweest in een sportschool. Hier gaf ik verschillende groepslessen en daar heb ik zelfs een certificaat voor behaald.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Het ontmoeten en (beter) leren kennen van alle collega's binnen The Human Network. Daarnaast neem ik enthousiasme en kennis mee, dit hoop ik toe te kunnen passen op mijn werkzaamheden maar ik kijk er ook naar uit om nieuwe dingen te leren en stof eigen te maken. Tot slot ben ik benieuwd naar de ''vrijmibo's'', ook al zijn deze op afstand tijdens Covid-19...

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!