icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network
Nieuws 26/01/2021

"Door het vertrouwen en enthousiasme dacht ik: hier wil ik werken"

Erwin de Haan FA

Maak kennis met onze nieuwe collega Erwin de Haan, Manager Accounting van de Financiële Administratie. Hij neemt het roer over van Ingrid Zeverboom, die vijftien jaar onderdeel uitmaakte van dit team.

We vragen Erwin om iets over zijn achtergrond te vertellen. "Ik ben een geboren Groninger en woon tegenwoordig in Waaldorp Haaften. Ik ben getrouwd met Marije en trotse vader van Sophie (12 jaar) en Isa (10 jaar). In mijn vrije tijd ben ik trainer en coach van het voetbalteam van mijn jongste dochter en probeer ik ze wat bij te brengen op voetbal- en sociaal gebied. Verder ben ik vorig jaar begonnen met tafeltennissen maar helaas door de corona nog niet veel gespeeld. Het blijft dus nog een beetje campingniveau."

Op werkgebied heeft Erwin al vele vlakken verkend. "Ik heb de afgelopen jaren meerdere financiële rollen gehad in de accountancy, reisbranche en het vastgoed. Ik ben begonnen als assistent accountant en later doorgegroeid tot Hoofd Administratie en uiteindelijk tot lid van het MT. Waar ik me eerst bezighield met droge boekhouding, groeide ik later op een natuurlijke manier in een management rol. Zo heb ik in de praktijk veel geleerd van het aansturen van een team. Deze kennis en ervaring neem ik mee naar mijn nieuwe rol bij The Human Network."

Hoe Erwin bij The Human Network terecht kwam? Toen de reisbranche door de coronacrisis instortte, was daar voor Erwin niet veel meer te beleven. "Ik ging op zoek naar iets nieuws en werd benaderd door een recruiter. Mijn eerste gesprek met Ron (red: Ron de Vlaming, Directeur Finance) was de reden dat ik nog enthousiaster werd. Het vertrouwen dat hij uitstraalde gaf mij ook een vertrouwd gevoel. Ook de vervolggesprekken met andere collega’s verliepen goed, iedereen was enthousiast. Ik had enorm veel zin om te beginnen en voordat ik in dienst kwam had ik al de nodige kennis van Ingrid gekregen."

Erwin werkt sinds begin januari bij The Human Network. Wat hij van zijn nieuwe rol verwacht? "Ik verwacht een hoop te leren van al mijn collega’s, de wereld van de detachering is nieuw voor mij. En natuurlijk verwacht ik mijn steentje bij te dragen aan de verdere professionalisering van de financiële administratie. Ik kijk er enorm naar uit om met iedereen kennis te maken en onderdeel uit te maken van dit mooie bedrijf."

Overzicht nieuws
Finance
Erwin de Haan /
Manager Finance

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!