icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 24/09/2018

Groei en uitbreiding voor The Human Network

uitbreiding

The Human Network groeit: inmiddels hebben we rond de 450 consultants. Het bedrijf groeit autonoom, we starten soms een nieuw bedrijf op en we doen zo af en toe een overname.

Dat groeien is geen doel op zich. Het is eigenlijk meer het resultaat van iets anders. Als je alles goed voor elkaar hebt, ga je min of meer vanzelf groeien. Dan willen mensen graag bij je werken, dan willen klanten graag jouw diensten afnemen én dan heb je hebt de cultuur, de mensen, de systemen en de structuur om die groei aan te kunnen. Als alles piept en kraakt, dan houd je de mensen niet vast, dan verlies je klanten en loopt er van alles mis, zeker als je een beetje groeit.

We hebben hard moeten werken om ervoor te zorgen dat alles voor elkaar is en zijn behoorlijk trots dat we nu in die fase zijn. En het blijft hard werken om het zo goed te houden.

En waar leidt dat dan toe? De autonome groei is hoger dan 10%, in februari startte VerzuimTalent en op 1 juni werd B-Able onderdeel van The Human Network. VerzuimTalent is een bedrijf dat zich richt op verzuimbeheersing en casemanagement. Er werken na amper een half jaar al 10 mensen. B-Able is een bedrijf dat zich richt op IT-security. Hier werken 12 mensen.

Maar nogmaals, groei is voor ons geen doel op zich. Het is een resultaat. Onze inspanning is erop gericht om alles goed voor elkaar te hebben: de cultuur, de structuur, de kwaliteit, de marketing, het back office, de dienstverlening, de zorg voor de mensen en ga zo maar door. Dat doen we met z’n allen en daar blijven we ons voor inspannen.

Overzicht nieuwsberichten

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!