icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 08/03/2023

The Human Network neemt onderwijskundig dienstverlener EMC Performance over

onderwijskunde

HR-organisatie The Human Network uit Utrecht, onderdeel van World of Talents, neemt per 6 maart 2023 onderwijskundige dienstverlener EMC Performance over. CEO Esther Scheffener: “TriamFloat is de marktleider in onderwijskundige dienstverlening en al sinds de oprichting onderdeel van The Human Network. Met de overname van EMC Performance worden we samen de grootste onderwijskundige dienstverlener van Nederland. Hiermee komt de droom om wereldberoemd in Nederland te worden steeds meer dichterbij.”

Paul Aartsen, algemeen directeur EMC Performance: “De vraag naar onderwijskundige dienstverlening blijft toenemen. Uiteraard willen we aan deze vraag blijven voldoen. De keuze voor The Human Network is dan ook een hele bewuste. Het is dé plek voor hoogopgeleide top interim experts. Bij de 24 gespecialiseerde bedrijven die onder de vleugels van The Human Network vallen, werken dagelijks meer dan 900 interim experts bij de top 500 opdrachtgevers van Nederland. De visie, de mensen, de passie, de expertise en de ondernemersmentaliteit passen goed bij ons. EMC Performance behoudt haar naam maar gaat - samen met TriamFloat - onder de vleugels van The Human Network verder. Zo kunnen we samen verder groeien en onze experts en opdrachtgevers nog meer expertise en maatwerk bieden. Op deze manier blijven we voorop lopen in de markt als het gaat om onze expertise en passie voor Learning & Development.”

Grootste onderwijskundige dienstverlener
Esther: “We zijn ontzettend trots dat we Paul en alle medewerkers van EMC Performance mogen verwelkomen bij The Human Network. EMC Performance en TriamFloat maken zich sterk voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. We helpen organisaties hun doelstellingen te realiseren door de performance van managers en medewerkers te ontwikkelen. EMC Performance is specialist op het gebied van werkplekleren, en evaluatie en effectmeting, en is hiermee complementair aan TriamFloat. De kennis van de onderwijskundigen van beide bedrijven is van zeer hoog niveau. Ook wat betreft de passie voor het vak hebben we een 100% DNA-match. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons positioneren als de enige, grootste en meest deskundige onderwijskundige marktleider van Nederland.”

Mens-centrale aanpak zorgt voor 100% DNA-match
The Human Network is de Nederlandse tak van World of Talents, een gespecialiseerde internationale HR-groep met 3000+ medewerkers en een jaaromzet van meer dan 300 miljoen euro. Als marktleider in attractieve HR-niches focust het strikt op knelpuntberoepen en talent management. Steve Rousseau, CEO van World of Talents: “Met onze buy-and-build-strategie gaan we alleen voor een 100% DNA-match en kiezen we voor bedrijven die een ware versterking zijn én die de mens, de medewerker, centraal zetten. EMC Performance is een prachtige complementaire aanvulling op TriamFloat en The Human Network en daarmee ook op onze portefeuille.”

Aantrekkelijke werkgever voor L&D experts
Esther: “Door de overname zijn we nu een nog aantrekkelijkere werkgever voor talentvolle onderwijskundigen. Daarbij biedt ons midlance-model - het meest eerlijke én transparante beloningssysteem - een grote bijdrage aan de tevredenheid en verbondenheid van onze experts. Zij kunnen zich binnen onze organisatie nog verder professionaliseren, bijvoorbeeld door deel te nemen aan themagroepen en via onze The Human Network Academy. Ook kunnen zij best practices gaan delen en elkaars kwaliteiten versterken én benutten.”

Paul: “Bij EMC Performance staat - net als bij The Human Netwerk en TriamFloat - het welzijn en het ontwikkelen van onze medewerkers op nummer 1. Dit leidt tot een hoge kwaliteit van onze dienstverlening en een hoge klanttevredenheid. Door samen te werken hebben onze experts nóg meer keuze in de opdrachten die ze kunnen doen. TriamFloat weet naast zeer ervaren onderwijskundigen ook jong talent al aan zich te binden met ‘de TriamFloat Consultancy Experience’ (TFCE). Door samen te werken creëren we een nog betere match tussen klantvraag en expertkennis, daarom heb ik er alle vertrouwen in dat we onze groeiambities samen gaan waarmaken.”

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!