icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 11/02/2020

"Mijn passie ligt in de mix van communicatie, marketing en vormgeving"

Nathanael Themen

Met open armen verwelkomen we onze leergierige en spontane stagiair op de afdeling Marketing & Communicatie: Welkom Nathanael!

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Mijn naam is Nathanael Themen, 30 jaar, vader van een dochtertje van 10 en ik woon in Almere. Ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Communicatie aan het Windesheim in Flevoland. Voor mijn huidige opleiding heb ik 5 jaar in dienstverband gewerkt en daarvoor heb ik grafisch vormgeving gestudeerd. In het dagelijkse leven ben ik veel bezig met werken, studeren en sporten. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mijn dochter, familie en vrienden. Daarnaast hou ik erg veel van creatief bezig zijn, muziek en van gezelligheid.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Passie voor communicatie, marketing en vormgeving heb ik omdat deze 3 vakgebieden elkaar kunnen ondersteunen. Vormgeven doe ik graag maar ik ben aan de opleiding communicatie begonnen, omdat ik in meerdere opzichten creatief wil zijn. Marketing komt hier mooi bij kijken, omdat ik ook wil weten wat ik moet doen om mijn product te verkopen.

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?
The Human Network spreekt mij zo aan vanwege de positieve manier van omgang met elkaar binnen het bedrijf. Wat ik geweldig vind is dat iedereen bij The Human Network weer iets heeft waar hij of zij heel goed in is en die kennis wordt met elkaar gedeeld. Dit maakt het leuk om gesprekken te voeren want zo leer ik elke dag weer iets nieuws.

Wat is jouw motto?
Ik wil graag begrijpen. Een uitspraak waar ik veel waarde aan hecht is “Any fool can know. The point is to understand.” Iets weten is goed maar als je het echt begrijpt kan je het pas delen en dat is waar het leuk wordt.  

Waar kijk je het meeste naar uit?
Het in ontvangst nemen van mijn bachelorsdiploma en aan de slag gaan bij een leuke werkgever.

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!