icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 28/09/2022

Nieuwe directie voor The Human Network, met Esther Scheffener als CEO

the human network

Per 1 oktober zal een nieuwe directie het roer overnemen bij The Human Network. Esther Scheffener wordt CEO, Arjo Miedema wordt Directeur IT-bedrijven en Matthijs Hubbers zal werkzaam zijn als CFO en COO. Samen combineren zij hun ervaring en passie voor het interim-vak met een focus op de professional en groei.

The Human Network is de overkoepelende organisatie voor 23 autonoom opererende BV’s, met een jaarlijkse omzet van 85 miljoen euro. Esther werkt inmiddels 15 jaar voor de organisatie, waarvan 8 jaar als COO: “The Human Network is een volwassen interim-organisatie, en vooral een geweldig bedrijf met zeer gedreven en betrokken mensen. We werken met de top 25% van interim-professionals en kiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit. Daardoor zijn we ook tijdens de crisis doorgegroeid: we vinden altijd oplossingen om door te gaan en sterker te worden.”

Midlance-model en overname door House of Talents

Het ondernemende karakter van The Human Network is ook zichtbaar in de introductie en succesvolle uitbouw van het midlance-model, waarin de vrijheid en beloning van het ondernemerschap worden gecombineerd met de zekerheid van het in loondienst zijn. Esther: “Onze ambitie is om met dit model en onze gehele organisatie ‘wereldberoemd’ te zijn in Nederland, met als volgende stap heel Europa.” In oktober 2021 werd The Human Network daartoe overgenomen door het Belgische House of Talents. CEO Steve Rousseau licht toe: “Samen kunnen we ons nog groter en sterker positioneren binnen de interim-markt. Met de aanstelling van Esther, Arjo en Matthijs ben ik ervan overtuigd dat de toekomst van onze organisatie, waarbij onze medewerkers centraal staan, meer dan verzekerd is!”

Verder bouwen vanuit samenwerking en verbinding

Esther neemt het CEO-stokje over van huidig directielid Martijn Kamermans. Hij licht toe: “Ik neem met veel vertrouwen afscheid: Esther kent de organisatie als geen ander en is een goede leider. Zij kan haar talenten voor samenwerking en verbinding – ze is een echt mensen-mens – nu nog beter inzetten om met het volledige team verder te bouwen aan onze ambitie.” Arjo Miedema werkt al 13 jaar bij The Human Network als Executive Business Manager van QoppoConsult. Arjo: “Door kansen te pakken zijn we uitgegroeid tot een sterk, robuust en succesvol bedrijf. Als nieuwe Directeur IT-bedrijven wil ik deze lijn op grotere schaal doorzetten voor The Human Network, samen met onze professionals en alle BV’s. Ik zie The Human Network dan ook als een groeidiamant, waar men nog veel van gaat horen.”

Medewerkers zijn de basis van iedere organisatie

De drie directieleden richten zich unaniem op het menselijke aspect. Matthijs, per 1 oktober CFO en COO, licht toe: “Alles is opgebouwd rond onze medewerkers: zij zijn de basis van onze organisatie met al haar BV’s, ons ‘human’ netwerk.” De organisatie viert op 30 september een groot feest. Esther: “We willen al onze collega’s in het zonnetje zetten. Ook nemen we afscheid van de oude directieleden en proosten we op onze nieuwe directie. Met z’n allen gaan we voor de next-level in de interim-markt!”

Download het persbericht

persbericht / pdf - 708.74 KB

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!