icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 09/03/2020

Ontmoet Susan: Salaris-administrateur/ HR medewerker van THN

Susan

Maak kennis met onze nieuwe collega, de creatieve Susan Lablans. Susan stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Ha nieuwe collega’s, ik ben Susan en woon samen met mijn twee poezen Tante Til en Miss Mona in een heerlijk appartement aan de Veilinghaven in Utrecht, een kwartiertje fietsen hier vandaan. Naast bakken en ervan genieten, ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig met beeldhouwen, meubelstofferen en textiele werkvormen. De afgelopen weken heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan een kunstproject van Laurence Aegerter, waarvoor Loret Karman samen met breisters van haar breischool De Amsterdamse Steek de praktische uitvoering van het breiwerk (dekens op basis van luchtfoto’s uit WOII-archieven) heeft verzorgd. Ook ik mocht plaatsnemen in haar team en heb een – alles behalve standaard – deken gebreid. Nieuwsgierig geworden? Klik HIER.

The human network
Het project waaraan ik heb meegewerkt tijdens de tentoonstelling Night Hunt in Machinery of Me
Uiteindelijk komt altijd alles weer op zijn pootjes terecht!
Susan / The Human Network

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Cijfermatig sterk, organiseren en coördineren (van projecten) zijn kernwoorden die goed bij mij passen.

Nadat ik ontdekte dat ik in de ICT niet helemaal mijn ei kwijt kon, heb ik in 2018 een carrièreswitch ingezet en ben ik de studieboeken in gedoken om mijn PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) te halen. De afgelopen 12 maanden heb ik de theorie ook in praktijk kunnen brengen als salarisadministrateur bij Cure4 (een administratiekantoor voor de zorgsector). Daar heb ik ervoor gezorgd dat medewerkers tijdig het correcte en complete salaris ontvingen.

Ook zag ik waar mijn HR collega’s zoal druk mee waren en het sprak me erg aan om mijn organisatietalent en coördinerende skills ook op dit vlak in te zetten. Ik was dan ook op zoek naar een functie waarin ik deze twee taken kan combineren en die heb ik gevonden hier bij The Human Network!

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?
Afgelopen jaar heb ik voor verschillende klanten de salarisadministratie verzorgd. Ik werkte daarbij op afstand en had digitaal of telefonisch contact met mijn contactpersonen bij de verschillende organisaties. Ik vond het werk inhoudelijk leuk, maar wilde graag meer persoonlijk contact met de mensen voor wie ik de salarissen verwerk. Vandaar dat ik gezocht heb naar een organisatie waar ik de eigen medewerkers kan verlonen.

En daarnaast voelde het gewoon meteen heel erg goed toen ik hier op gesprek was; die X-factor was doorslaggevend voor mij!

Wat is jouw motto?
‘Uiteindelijk komt altijd alles weer op zijn pootjes terecht!’

Iedereen heeft weleens dat er iets tegen zit; soms klein, soms groter, de ene keer ver van je bed, de andere keer heel dichtbij en misschien grijpt het je zelfs af en toe persoonlijk aan. In paniek raken werkt dan alleen maar averechts. Ik probeer de rust te bewaren en zet mijn schouders onder hetgeen waarop ik invloed heb en probeer het overige zo veel mogelijk los te laten. Dat lukt niet altijd meteen, maar op het moment dat ik me realiseer dat uiteindelijk altijd alles weer goed komt, gaat het al makkelijker en dat scheelt een slok op een borrel kan ik je vertellen.

Waar kijk je het meeste naar uit/of vertel iets verrassends over jezelf
In 2017 ben ik begonnen met beeldhouwen. Na een oefenwerkstuk om bolle en holle vormen te leren hakken, begon ik aan mijn eerste ‘echte’ beeldhouwwerk. Als inspiratiebron koos ik bijgevoegde foto van mijn twee (toen nog) kittens Tante Til en Juffrouw Jansen ( 2018), zusjes uit hetzelfde nestje. Na 2 jaar hakken, vijlen, schuren en polijsten, heb ik in februari mijn beeld afgerond en staat het inmiddels thuis te ‘shinen’. In het weekend van 9 en 10 mei zal het te zien zijn op de op de cursistenexpositie die mijn docente dan organiseert en ik ben erg benieuwd hoe het ontvangen zal worden. Leuk dus als je zin hebt om te komen kijken, de officiële uitnodiging volgt binnenkort.

The human network
Dit zijn mijn twee poezen Tante Til & Juffrouw Jansen

Verder kijk ik uit naar een fijne samenwerking met alle collega’s hier en als ik af ga op mijn ervaringen van deze eerste werkweek, dan zit dat wel goed!

Mocht je na het lezen van mijn antwoorden op ´5 vragen aan…´ nog meer over me willen weten, laten we dan samen eens koffie drinken. Ik beantwoord graag al je vragen en natuurlijk ontdek ik ook graag wie jij bent en wat jou inspireert.

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!