icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network
Nieuws 07/04/2021

"Orde aanbrengen in chaos, hoe leuk is dat!"

Esther van Staa

Op 1 april stapte Esther van Staa aan boord bij TriamFloat. Zij gaat Office Manager Rosanne vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Esther stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Mijn naam is Esther van Staa. Ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Maartensdijk. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten, wandelen met m'n hond op de hei, festivals bezoeken, leuke dingen doen met vrienden en vind ik het leuk om druk bezig te zijn met mijn webshop."

Hoe ben je bij Office Management terecht gekomen?

"Na het afronden van mijn opleiding tot Directiesecretaresse begon ik aan mijn bachelor Leisure Management. Na het behalen van mijn diploma werkte ik bijna 6,5 jaar bij Xebia. Bij deze organisatie heb ik verschillende rollen vervuld. In eerste instantie was ik werkzaam bij de Academy. Hier was ik verantwoordelijk voor het organiseren van trainingen en daarnaast de administratieve afhandeling. Deze rol breidde zich snel uit met verschillende marketing taken, vooral online (SEO, Websitebeheer).

"Omdat dit uiteindelijk niet te combineren viel, ben ik mij gaan richten op marketing. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om bij de recruitment afdeling aan de slag te gaan en hier werkte ik als Online Marketeer, met daarnaast verschillende Office Management taken. Omdat ik in mijn laatste rol toch merkte dat ik meer voldoening haal uit Office Management, heb ik besloten om die richting te kiezen. Vandaar dat ik nu hier ben!"

Mijn motto is: jij bent jij!
Esther van Staa / Office Manager bij TriamFloat

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Ik houd van dynamiek en hectiek, dat zijn dingen die je zeker terug vindt in de functie van Office Manager. Orde aanbrengen in chaos, hoe leuk is dat! Ik voel me daar het prettigst bij en dan ben ik op mijn best."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Het leren kennen van mijn nieuwe collega’s en de dynamische werkcultuur. Daarnaast vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te leren en mij verder te ontwikkelen."

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!