icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 03/06/2022

“Veilig en toekomstbestendig gaan werken, dat is nu de noodzaak”

The Human Network

Rinus Ros is geboren in Amsterdam en momenteel woonachtig met zijn gezin in Veenendaal. Zijn hobby’s zijn muziek en sportief bezig zijn, maar het liefst brengt hij tijd door met zijn gezin en dochter van 5 jaar. Sinds zijn jeugd is hij al bezig met computers, waardoor hij de branche is ingerold. “Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de IT en heb diverse rollen vervuld. Van infrastructuur tot systeembeheer, uitvoerend en leidinggevend binnen diverse branches zoals zorg, Retail en automotive. En nu mag ik mij inzetten voor The Human Network!”

Interessant concept

Hoe ben je bij The Human Network terechtgekomen? “Ik heb gesolliciteerd op de vacature van IT-manager. Aan de hand van gesprekken met de directie, business managers en directe collega Stefan heb ik al snel een keuze gemaakt. Ik was direct erg enthousiast over de mensen, het bedrijf en de insteek. Lang hoefde ik er dus niet over na te denken, want het concept van THN met daaronder 20+ bv’s vind ik erg interessant. Dat ik nu mag starten aan de uitdaging om The Human Network toekomstbestendig te maken kijk ik erg naar uit.”

Groeiambities & de IT

Wat doe je als IT-manager? “Ik vind het stukje van mijn individu niet zo interessant; ik kijk liever naar het geheel hoe we als IT afdeling de individuele interne medewerkers en consultants een nog betere dienstverlening kunnen bieden. Het meer professionaliseren van het bedrijf, op IT-gebied, is een prachtige uitdaging. De focus ligt op een stuk infrastructuur, werken in de cloud en informatiebeveiliging. Daarbij is het verstandig om toekomstgericht te denken en toekomstbestendig te gaan werken. Het bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid, niet alleen in omzet, maar ook in mensen. The Human Network heeft een groeiambitie en de prognose is ook erg positief. Door die groei wordt IT steeds belangrijker binnen het landschap van The Human Network.”

Samenwerking opzoeken

“The Human Network wil verder innoveren en is er klaar voor om de transitie binnen het IT-landschap te maken. We zijn al gestart met een project om onze laptops uit te leveren met Intune. Microsoft Intune is een cloudservice die gericht is op mobile device management en mobile application management. Hierdoor hoeft iemand niet meer langs te komen op kantoor om de laptop op te halen, maar kan deze ook thuis gestuurd worden. Maar ook beheer technisch zitten hier voordelen aan. Een stuk communicatie is hierin cruciaal naar de medewerkers en daarin is een samenwerking met bijvoorbeeld marketing een goed voorbeeld van. De input van medewerkers zal ook zeker meegenomen worden in deze en toekomstige projecten alsmede een eventuele behoefte op IT gebied te vervullen.”

Overzicht nieuws
The Human Network
Rinus Ros /
IT Manager

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!