icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 29/06/2020

"Verbinden, een strategie bedenken, kansen creëren in combinatie met IT"

thn

Maak kennis met onze nieuwe collega, de duizendpoot Siomara. Siomara stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Siomara Baal en ik woon in Rotterdam. Ik heb een afwisselende achtergrond; Rechten gestudeerd, de verzekeringsbranche ingerold, als interim expert werkzaam geweest en tot slot zelf experts gaan detacheren. Dit past ook bij mijn karakter, veelzijdig en ik ga geen uitdaging uit de weg.

Ik ben een gezelschapsmens en besteed daarom ook graag tijd door met mijn familie en vriendinnen/vrienden. Ik hou van reizen, muziek, creatief bezig zijn en gezelligheid. Maar je kunt me ook blij maken met activiteiten die me een adrenalinekick geven.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Verbinden, strategie bedenken, kansen creëren in combinatie met IT. De laatste jaren is de behoefte ontstaan om me op dit gebied verder te ontwikkelen. Door middel van mijn vastberadenheid hoop ik meer business te kunnen generen en THN nog succesvoller op de kaart te zetten.

Waarom heb je gekozen voor THN / Functie sales manager?
Op het juiste moment is er een passende vacature ontstaan. Ik was op zoek naar een rol waar ik meer in mijn kracht zou zitten. Ik ben trots en blij dat ik samen met mijn collega’s het avontuur voor deze nieuwe rol mag aangaan. Wat mij verder aantrekt aan THN en de functie sales manager is de bedrijfscultuur, strategisch karakter, verbindende rol, veelzijdigheid en een grote mate van verantwoordelijkheid/zelfstandigheid. 

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
"Imagination is everything. It is the preview of life’s coming attractions." Dit is een citaat van Albert Einstein. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik merk dat veel dingen starten bij het erin geloven. Geloven dat je iets kunt voltooien. Geloven dat je het waard bent. Ik heb dit vaker in mijn leven meegemaakt waardoor ik soms van mezelf versteld sta. 

O ja, ik heb vijf jaar geleden meegedaan aan de Miss India Holland verkiezing.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar mijn eerstvolgende vakantie! ;) Uiteraard heb ik ook super veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben erg benieuwd naar mijn collega’s en de samenwerking. Ik hoop dat we samen de successen kunnen vieren.

Overzicht nieuws
Siomara
Siomara van Straalen /
Business Manager

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!