icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij The Human Network
Nieuws 30/09/2019

Vijf vragen aan: Steven Bartes, Financieel Medewerker van The Human Network

The Human Network

Maak kennis met Steven Bartes, onze nieuwe collega van de Financiële Administratie.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Hallo, mijn naam is Steven Bartes en ik heb onlangs 35 kaarsjes uitgeblazen. Ik ben geboren in Paramaribo en woon -samen met mijn vriendin en zoontje van 2 jaar- in Amsterdam. Na mijn studie Bedrijfseconomie werkte ik op de Finance & Accounting afdelingen van resp. Solar Nederland, GroupM, Mitsubishi en Leaseplan Nederland. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te fitnessen om in beweging te blijven.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
De juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële informatie is de levensader van elk bedrijf. Finance staat middenin de organisatie en daar maak ik graag deel van uit. Doorontwikkeling en nieuwe dingen leren vind ik heel belangrijk. Het vak Credit Control is heel divers, het uitvoeren van administratieve taken tot het klantencontact geeft mij energie en voldoening.

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?
De warme en professionele uitstraling spreekt mij enorm aan. Gezien de groeicurve biedt het bedrijf zekerheid en continuïteit als werkgever. Tijdens de gesprekken met Ron, Ingrid en Mark werd voor mij duidelijk dat met plezier naar je werk gaan even belangrijk is als het behalen van goede resultaten. Dit staat in lijn met mijn verwachtingen om uiteindelijk samen successen te behalen en van toegevoegde waarde zijn.

Wat is jouw motto?
Voetbal is mijn lievelingssport, voornamelijk omdat het een teamsport betreft. Als een team goed samenspeelt en daardoor een doelpunt scoort en wint, krijg ik daar energie en kippenvel van. Dit kun je een-op-een doorvertalen naar het bedrijfsleven. Mijn motto is dan ook: Yes, we can!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Om met plezier naar mijn werk te gaan én om van toegevoegde waarde te zijn bij The Human Network. Deel te mogen uitmaken van de successen en fijn samen te werken met mijn collega's. Op privévlak kijk ik uit naar de geboorte van ons tweede kindje in april 2020.

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!