icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 15/03/2021

Virtueel kennismaken met The Human Network

THN

Tot een jaar geleden kwamen nieuwe medewerkers van de bedrijven van The Human Network bijeen op kantoor, voor de kennismakings-bijeenkomst. Directievoorzitter Martijn Kamermans en een van de Business Managers verwelkomden de groep en vertelden over (de geschiedenis) van de bedrijven. De avond werd afgesloten met een gezellig diner van Piccalilly Catering.

Inmiddels zijn we een coronajaar verder en doen we deze bijeenkomsten niet meer live, maar via Teams. Op deze manier zorgen toch voor verbinding en een warm welkom van nieuwe collega’s. Afgelopen maandagmiddag trapte de eerste groep af, dit keer met alle drie de directieleden, Esther Scheffener, Martijn Kamermans en Ron de Vlaming en met nieuwe collega’s die begonnen zijn bij The Human Network of bij een aantal van onze BV’s waaronder DataDolphins, Qoppo, UX Partner en Giraffe HR

Onder het genot van een verantwoorde thuisborrel (uit het toegestuurde borrelpakket) werd ons verhaal over het ontstaat The Human Network en haar bedrijven uitgelegd. Daarna zijn we overgegaan naar een interactief gedeelte, waarin in quizvorm vragen werden gesteld over ons bedrijf die door de nieuwe collega’s beantwoord moesten worden. Om iedereen net even iets meer persoonlijke aandacht te geven, werd de groep daarna in drie groepen verdeeld en konden ze individueel met de directie in gesprek om elkaar nog beter te leren kennen.

Hoewel wij elkaar liever live zien, was dit toch een fijne manier om iedereen een warm welkom te geven. We zijn namelijk erg trots dat ze voor ons hebben gekozen en gunnen hen een prachtige toekomst binnen ons bedrijf.

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!