icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 24/03/2020

Werken op afstand: Remko van Yellotec op zijn thuiswerkplek

Yellotec

De thuiswerkplek van Business Manager Remko van Yellotec bevindt zich in Den Haag, waar hij met zijn gezin woont. “We werken met z’n vieren in de woonkamer, aan de eettafel. Het bevalt tot nu toe prima: de kinderen maken hun huiswerk en wij gooien onze laptops open.” Lachend: “Allemaal oortjes in en gas erop.”

Met collega Jop heeft Remko kort lijntjes: “We hebben meerdere keren per dag, -via mail, telefoon en beeldbellen- contact over lopende zaken. Zo hebben we vanochtend een belrondje gedaan met alle experts. Iedereen is gelukkig nog aan het werk, vanuit huis natuurlijk. Het ziet ernaar uit dat zij, de komende weken, genoeg werk hebben.”

Remko vervolgt: In ons werkgebied hebben mensen verschillende functies. Als je een beleidsmatige rol hebt, kun je procedures, beleid en voorschriften natuurlijk prima op locatie schrijven. Op bouwlocaties is het een ander verhaal: daar moet je als Veiligheidskundige fysiek aanwezig zijn. Alles valt en staat met de status van deze projecten: gaan deze door of niet? Het worden spannende maanden, waarin we zeker het Corona-effect gaan merken.”

Behalve met de opdrachtgevers zijn Remko en Jop regelmatig in gesprek en hun Yellotec-experts. “We willen een online teammeeting organiseren, omdat elkaar fysiek zien er voorlopig helaas niet inzit. Het is leuk om met elkaar bij te praten en ervaringen uit te wisselen.”

Remko -een sociaal dier- geeft aan vooral het sociale aspect van het kantoorleven te missen. “Het gezellig lunchen met z’n allen, een babbeltje bij het koffiezetapparaat. Maar laten we het positief zien: die tijd komt wel weer binnenkort.”

In de tussentijd werkt Remko thuis en probeert hij tussen de bedrijven door te bewegen. “Omdat de sportschool gesloten is, ga ik wielrennen of met Bobbi, de hond, naar het strand. De hond is gelukkig met de overvloed aan aandacht die hij momenteel krijgt.”

Overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!