icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network

Freke Bakkers

Receptie

Bij binnenkomst in het pand van The Human Network ben ik de eerste die je ziet. Als receptioniste, facilitair medewerker en beheerder van het wagenpark zorg ik voor zowel de mensen in het pand, als het pand zelf. Moet er een nieuwe werkplek komen, iets geregeld, besteld of georganiseerd worden? Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Ik ben namelijk een regelaar in hart en nieren. Ik hou ervan als dingen goed geregeld zijn, dus dat doe ik dan ook graag. Daarnaast werk ik snel en accuraat en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Allemaal kwaliteiten die goed van pas komen in mijn veelzijdige functie.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk. Ik krijg energie van een project waar ik me volledig in vast kan bijten en van goede gesprekken bij de receptie. Dat maakt mijn baan uitdagend én gezellig.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!