icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network

Joy van der Linden

Office Manager

Als Office Manager bij The Human Network ondersteun ik TriamFloat en VerzuimTalent, waarbij ik het aanspreekpunt ben voor de Business Managers en professionals. Ik ben verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de urenregistratie, het facturatieproces, verwerken van sollicitanten, organiseren van events, agendabeheer en nog veel meer!

Ik zie mezelf als een sociaal persoon die zich in stressvolle situaties goed weet te redden. Dit komt goed uit, gezien je als Office Manager de spin in het web bent en je iedere dag taken op je bord krijgt die je niet had voorzien.

Waar ik energie van krijg op werk? Vooral een goede samenwerking met collega’s. Ik vind het fijn om anderen te ontzorgen en ondersteunen. Daarom past deze rol mij ook zo goed denk ik.
Daarnaast haal ik veel voldoening uit het op orde brengen van administratieve chaos en meerdere ‘’ballen’’ tegelijk omhoog kunnen houden. Dit is als Office Manager eigenlijk ook zeker een must.
Tot slot: wie krijgt er geen energie van een tof zelf georganiseerd event?!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!