icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network

Rosanne van der Werf

Office Manager

Als Office Manager voor TriamFloat en Sociaal Domein Partner ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve processen binnen een BV. In theorie klinkt dit heel overzichtelijk, in de praktijk komt er veel meer bij kijken en is geen dag hetzelfde.

Ik ben goed in meerdere ballen in de lucht houden, iets wat als Office Manager bij The Human Network een bijna onmisbare eigenschap is. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen waar ik kan en om mee te denken over het optimaliseren van processen. Dit is iets wat ik in deze functie gelukkig meer dan voldoende kan uiten.

Mijn energie haal ik uit alle diversiteit, en soms ook chaos, aan taken in goede banen weten te leiden, tot ieders tevredenheid!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!