icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network

Sarielle Onwezen

Office Manager

Als Office Manager bij The Human Network ondersteun ik verschillende BV’s met organisatorische taken. Het ontzorgen van de Business Managers en Consultants op administratief gebied staat vooral centraal, maar ik organiseer daarnaast ook veel evenementen en trainingen.

Mijn collega’s omschrijven mij als een proactief en sociaal persoon die altijd voor iedereen klaarstaat. In een organisatie zoals The Human Network en vooral in mijn rol als Office Manager komt dat goed van pas. Samenwerken is hier namelijk meer dan vanzelfsprekend.

Waar ik dan ook energie van krijg op werk zijn vooral de vrolijke en levenslustige mensen om mij heen.
Daarnaast vind ik het heerlijk dat geen enkele werkdag als Office Manager hetzelfde is. Je hebt altijd veel afwisselende ad hoc werkzaamheden tegelijk. Maar ik kan ook zeker genieten van langlopende projecten waar ik met mijn kritische blik lopende processen kan optimaliseren. Dit doe ik dan het liefst samen met mijn Office Management collega’s natuurlijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!