Onze specialismen

The Human Network en haar dochterondernemingen bieden een groot aantal specialismen. Klik op het logo voor meer informatie.

Human Resources

Onze HR consultants zijn specialist op het gebied van HR Procesoptimalisatie (e-HRM, SSC, LEAN HR), Strategisch HR Business Partnerschap en Talentmanagement en -ontwikkeling. Zij staan voor een pragmatische aanpak van HR vraagstukken en zorgen voor het resultaat.

Procesmanagement

De processen in organisaties verdienen permanent aandacht. Kan het flexibeler? Kan het sneller? Kan het efficiënter? Kunnen we meer automatiseren? Wij beschikken over kennis en ervaring gericht op processen. Daarbij beheersen we de verschillende aanpakken zoals Lean, Six Sigma, copafijth, INK, ProcesConsult methodiek.  Maar we combineren de proceskennis ook met sectorkennis.

Health, Safety & Environment

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van advies en in het oplossen van vraagstukken op het gebied van Health, Safety & Environment door ervaren, ondernemende en hoog opgeleide professionals.

SAP

Wij werken met hoog opgeleide, ervaren en ondernemende consultants met een grenzeloze passie voor SAP. Met kennis van de nieuwste ontwikkelingen helpen ze u het inzicht in het functioneren van uw bedrijf te verbeteren en de flexibiliteit en slagvaardigheid te verhogen.

Testen

Onze kritische, onafhankelijke testers zijn gekwalificeerd, oordeelkundig en ervaren. Betrokken professionals die net dat stapje extra doen om er voor u een succes van te maken. Het kennen van de methoden, technieken en tools is één ding; deze kennis effectief aanwenden met een optimaal rendement voor u, is iets anders.

Maatwerk Microsoft Software

Onze professionals blinken uit in het ontwerpen en bouwen van maatwerk software. Wij realiseren innovatieve toepassingen met behulp van Microsoft technologie, waaronder Microsoft SharePoint, Microsoft.NET en Microsoft Surface.

Verzuim

VerzuimTalent is dé gesprekspartner op het gebied van verzuim. Onze specialisten zijn casemanagers met verstand van zaken. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle kennis in huis over bijvoorbeeld wetgeving, de Wet verbetering Poortwachter en overige zaken waar zowel werkgever als werknemer mee te maken krijgen.

Business Intelligence

Onze ervaren Consultants realiseren en implementeren pragmatische business intelligence oplossingen, die u in staat stellen betere beslissingen te nemen. De centrale vraag voor ons is: welke informatie stelt u in staat uw organisatieresultaat te verbeteren? En hoe dient u deze informatie ter beschikking te krijgen? Voor ons is ‘de business’ het uitgangspunt, en techniek het hulpmiddel.

Oracle

Onze ervaren en hoog opgeleide specialisten kunnen ingezet worden op het volledige traject van systeemanalyse, systeembouw tot aan beheer van zowel Oracle-applicaties als -databases.

PMO
PMO Partner is specialist in het leveren van professionals op het gebied van Project Managent Office (PMO). Voor Klanten zijn wij oplossing voor vraagstukken die met behulp van ondersteuning door onze medewerkers op de juiste manier worden beantwoord. We brengen structuur aan en geven daarbij advies.

Interim Management

Interim-management is een vak dat je niet zomaar leert. Daarvoor is veel ervaring nodig, een bepaalde flair en charisma en overtuigingskracht. Binnen The Human Network zijn deze professionals gespecialiseerd in projectmanagement, in overbruggingsmanagement, in verandermanagement en het “huis” op orde krijgen binnen verschillende sectoren.

Learning & Development

Voor onze klanten is de ontwikkeling van hun medewerkers en daarmee hun organisatie van levensbelang. Wij hebben kennis van moderne methoden gericht op leren en ontwikkelen van medewerkers. Die passen wij toe, zowel als ontwikkelaar, adviseur, projectleider of opleidingsmanager.

Partner voor waardevaste ICT transities

Wij zijn dé partner voor waardevaste ICT transities. Wij helpen organisaties om blijvend te anticiperen op (ICT) veranderingen en waardevastheid van hun ICT investeringen te realiseren. Onze kennisdomeinen: Networking, Virtualisatie & Storage, OS, Middleware, Business applications, IT Architectuur, Programma/Project Management, Service Management en Interim Management.

Oracle Middleware, integratie, en procesautomatisering

Whitehorses gebruikt slimme Java- en Oracle middleware technologie om onze klanten te helpen vernieuwing mogelijk te maken. Integratie van applicaties en data, zaakgericht werken, het automatiseren het administratieve processen, koppelen van web & mobiel naar “legacy”, IoT: allemaal veranderingen met impact. Wij zijn expert in Java en het middleware platform van Oracle. Wij helpen producten als Oracle SOA Suite, Service Bus, BPM Suite, ADF, Apex, JET en WebLogic succesvol in te zetten. We hebben Agile omarmt en werken graag met Scrum.

Finance

F&CPartner is een in Finance & Control gespecialiseerde dienstverlener met focus op Financial Control, Business Control, Accounting & Reporting alsmede het oplossen of verbeteren van financieel administratieve vraagstukken.