Visie

The Human Network is een huis van en voor professionals. Een groot en sterk huis waar top-professionals zich thuis voelen. Een huis dat mensen de ruimte biedt zich te ontwikkelen in vakmanschap, ondernemerschap en autonome kracht. Een huis dat er trots op is dat deze ondernemende professionals mooie, aansprekende prestaties leveren voor klanten.

Om dit te stimuleren hebben wij onze organisatie opgebouwd uit autonome bedrijven. Die elk vanuit hun eigen vakspecialisme, excellente expertise bieden. Gedreven door de wil van onze professionals om uit te blinken in hun vak en onze klanten hiermee vooruit te helpen.

Wij stimuleren onze professionals om zich te blijven ontwikkelen. Die ontwikkeling is niet alleen goed voor hen, maar vooral ook voor onze klanten, omdat ze daarmee steeds weer toegevoegde waarde krijgen.

Klanten staan achter deze visie, wat blijkt uit hun jarenlange trouw, uit de hoge scores voor klanttevredenheid en ook uit de testimonials elders op deze site.

Belofte

Professionals binnen The Human Network werken in een huis ( omgeving) waar hun vakmanschap wordt gewaardeerd en waar zij worden geïnspireerd en gemotiveerd om boven zichzelf uit te stijgen.

Het centraal stellen van puur vakmanschap en ondernemerschap levert de meerwaarde voor klanten die op zoek zijn naar toppers. Onze professionals hebben een no-nonsense mentaliteit: het komt voor elkaar, op een goede manier. Onze klanten werken dan ook graag met onze mensen omdat zij hun vak uitstekend verstaan, ondernemend denken en verbinden. En daarmee het beste uit de organisatie van onze klanten halen

Historie

The Human Network is opgericht door Jaap Krol en Bertha Oosterhuis. Al vanaf de start waren er meerdere gespecialiseerde bedrijven waar professionals werkten die werden ingezet voor het oplossen van vraagstukken bij (middel)grote organisaties.