Welkom bij PlusTalent Onderwijs Management

Wij zijn dé specialist in interim-management voor het HBO, MBO en VMBO.

Wie wij zijn

PlusTalent Onderwijs Management is een ambitieuze organisatie waar enthousiaste interim-managers werken die tot het uiterste gaan. Onze onderwijsmanagers hebben een lange staat van dienst bij diverse onderwijsinstellingen en zetten met veel plezier hun kennis en ervaring op tijdelijke basis bij u in.

 

Wat wij doen

Wij opereren als interim-managers onderwijs op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging door ziekte, het implementeren van een veranderproces of onderwijsvernieuwing of het weer goed laten functioneren van een team: wij ontzorgen en bieden continuïteit.

Voor wie wij werken

PlusTalent Onderwijs Management focust zich op het invullen van tijdelijke managementposities in het beroepsonderwijs (HBO, MBO en VMBO). Detachering vindt plaats bij scholen in heel Nederland.

 

Werken bij PlusTalent onderwijs management

PlusTalent Onderwijs Management is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen.

 

Onderscheidende interim-professional

De interim-managers van PlusTalent Onderwijs Managment leggen een stevig fundament en bouwen mee aan de toekomst van onderwijsorganisaties. Onze senior professionals leggen verbinding met mensen met wie zij werken voor het behalen van het gewenste resultaat op het gebied van onderwijs (innovatie), bedrijfsvoering en professionalisering.

 
 

Voor wie werkt PlusTalent? 

Wij voeren als interim-managers een grote diversiteit aan opdrachten uit in het beroepsonderwijs.

Save the Date: Proeverij Lef & Leiderschap - 31 mei 

Binnenkort organiseren TriamFloat en PlusTalent een proeverij met als thema "Lef & Leiderschap in het beroepsonderwijs".

Ben jij er ook bij? 

Schrijf je in