Welkom op de website van PMO Partner

Wij zorgen dat PMO werkt, nu en in de toekomst. We werken met een pragmatische, no-nonsense insteek en schakelen snel.

over ons

PMO Partner is specialist in het leveren van professionals op het gebied van Project Management Office (PMO). Voor klanten zijn wij oplossing voor vraagstukken die met behulp van ondersteuning door onze medewerkers op de juiste manier worden beantwoord. We brengen structuur aan en geven daarbij advies.

contact

De PMO-specialisten van PMO Partner hebben de juiste mix van professionele én persoonlijke vaardigheden. Daarom zijn zij zo goed! Wil je meer weten? 

Maak een afspraak met Jaqueline Esveldt, via 030 - 549 37 269.
 

midlance®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: Het Midlance® model - de vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

the human network

The Human Network is een huis van en voor professionals. Een groot en sterk huis waar 450 top-professionals zich thuis voelen. Een huis dat mensen de ruimte biedt zich te ontwikkelen in vakmanschap, ondernemerschap en autonome kracht. Een huis dat trots is dat deze professionals mooie prestaties leveren.

nieuwste
blog

Anita  Heijkamp

Anita Heijkamp PMO Consultant

Blog:
Mooie aanvulling op ons team, welkom Anita!