Welkom op de website van PMO Partner

PMO Partner is specialist in Project Support. Wij verbinden onze PMO professionals met opdrachtgevers.

over ons

PMO Partner is specialist in het leveren van professionals op het gebied van Project Management Office (PMO). Voor klanten zijn wij oplossing voor vraagstukken die met behulp van ondersteuning door onze medewerkers op de juiste manier worden beantwoord. We brengen structuur aan en geven daarbij advies.

midlance®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: Het Midlance® model - de vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

the human network

The Human Network is een huis van en voor professionals. Een groot en sterk huis waar 400 top-professionals zich thuis voelen. Een huis dat mensen de ruimte biedt zich te ontwikkelen in vakmanschap, ondernemerschap en autonome kracht. Een huis dat er trots op is dat deze ondernemende professionals mooie, aansprekende prestaties leveren voor klanten.

contact

U bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht op businesspark Papendorp. Om kennis te maken, bij te praten, ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen. Wij zijn altijd in voor een goed gesprek. U kunt dan onder het genot van een kop koffie of thee, of een lekkere lunch nog beter onze dienstverlening en consultants leren kennen.

nieuwste
blog

Linda  Majoor

Linda Majoor

Blog:
Heel blij met de komst van PMO-consultant Linda Majoor