Midlance

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: Het Midlance® model - de vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd -.

Het Midlance® model

Voor onze PMO’er die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer bied ons Midlance® model de perfecte balans. In een vast dienstverband voor onbepaalde tijd geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft. Je bent verzekerd zijn van inkomen bij ziekte of geen opdracht. Als PMO’er van PMO Partner maak je deel uit van een professionele organisatie van ruim 400 professionals waar 'het gewoon goed geregeld is'. En dat in combinatie met de vrijheid van ondernemen.

De voordelen op een rij

Je salaris is 70% van de omzet van je opdracht. Met onze basistarieven betekent het dat je een netto salaris hebt dat in vele gevallen aanzienlijk hoger is dan bij een vastloon constructie.

Een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. PMO’ers van PMO Partner zijn specialisten in hun vakgebied en hebben een bewezen track-record opgebouwd waaruit kennis en ervaring blijkt. Het niveau is vanaf top-medior en daarmee zet je jezelf op de kaart. Wij werken graag vanuit vertrouwen en lange termijn visie en doen niet aan tijdelijke contracten.

Uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Je hebt zelf inspraak in je opdracht en daarmee in de inhoud, reistijd en inzetduur.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. PMO Partner maakt deel uit van The Human Network, een kennisintensieve netwerkorganisatie waar ruim 400 professionals werken. Dat betekent dat wij een aantrekkelijk secundair pakket kunnen bieden dat je zelf kunt samenstellen.

Persoonlijke ontwikkeling. Samen met je Business Manager zorg je ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling op route blijft richting je ambities. Met elkaar zorgen we er voor dat je het beste uit jezelf kunt halen.