ProcesConsult

ProcesConsult is gespecialiseerd in Business Proces Management, Lean Management en Business Analyse en daarnaast actief op het gebied van...

Over ons

ProcesConsult is een ambitieus bedrijf dat bestaat uit ervaren consultants die inzetbaar zijn als procesconsultant, business analist,  lean specialist, informatie analist, en project- en interimmanager. Zij beschikken over veel ervaring binnen diverse branches zoals de financiële dienstverlening en not-for-profit branche.

Midlance®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal worden beloond en werken daarom met een unieke beloningstructuur: Het Midlance® model - de vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een dienstverband voor (on)bepaalde tijd.

 

The Human Network

The Human Network is een huis van en voor professionals. Een groot en sterk huis waar ruim 450 top-professionals zich thuis voelen. Een huis dat mensen de ruimte biedt zich te ontwikkelen in vakmanschap, ondernemerschap en autonome kracht. Een huis dat er trots op is dat deze ondernemende professionals mooie, aansprekende prestaties leveren voor klanten.

Contact

U bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht op businesspark Papendorp.

Adresgegevens
Orteliuslaan 855, 3528 BE Utrecht (Papendorp) 
Postbus 3072, 3502 GB Utrecht
T: +31 30 890 54 25

Ons specialisme

ProcesConsult heeft jarenlange ervaring met het succesvol uitvoeren van projecten. Dit op het gebied van:

(Business) Proces Management
Business- en Informatie Analyse
Project - en Interimmanagement