Amsterdam City Swim

 

 

Op zondag 3 september vindt de Amsterdam City Swim plaats. QoppoConsult sponsort collega Iris Blom van ons zusterbedrijf Triamfloat bij haar deelname.

Er is nog steeds veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar de oorzaak van deze genadeloze ziekte. Op deze manier dragen wij graag een steentje bij om samen de strijd tegen ALS voort te zetten, samen komen we verder!
 

Amsterdam City Swim

Door jaarlijks een uniek, impactvol en sociaal zwemevenement in de Amsterdamse grachten te organiseren streeft de Stichting Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk gelden in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. Zolang ALS nog niet “van de kaart” is, heeft de Amsterdam City Swim als doel geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland en aandacht vragen voor de ziekte ALS.

Iris is momenteel hard aan het trainen en zal 3 september een duik nemen in de Amsterdamse grachten in een prachtig QoppoConsult wetsuit! Onze business managers zullen haar vanaf de zijlijn toejuichen.

Iedereen is van harte welkom om op 3 september Iris aan te moedigen in Amsterdam. Mocht je daar niet bij kunnen zijn maar wel een donatie wil doen dan kan dat via deze link: https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/alshetjeraakt-iris-blom