Wie zijn we?

QoppoConsult is een onafhankelijke dienstverlener die hoogwaardige diensten levert op het snijvlak van business en IT aan het bedrijfsleven en de overheid binnen Nederland.

De nadruk ligt hierbij op de ondersteuning van onze opdrachtgevers binnen projecten/programma’s en de effectieve inrichting van organisatieprocessen binnen lijnorganisaties. De kennis en vaardigheden van de consultants wordt zodanig ingezet dat dit een toegevoegde waarde biedt aan onze opdrachtgevers.


Wij bieden onze diensten aan in de vorm van:

  • Advies
  • Management
  • Implementatie
  • Uitvoering

QoppoConsult streeft ernaar om de meest professionele en kwalitatief meest hoogstaande dienstverlener te zijn in ons marktsegment. Zowel vanuit het perspectief van onze (potentiële) opdrachtgever als vanuit het gezichtspunt van onze medewerkers en dusdanig dat deze laatsten door positieve identificatie met enthousiasme en volledige inzet voor het bedrijf willen werken.

QoppoConsult realiseert deze doelstelling op een financieel gezonde basis, zodat de continuïteit van ons bedrijf nimmer in gevaar komt. Een solide organisatie binnen The Human Network.

The Human Network
marktvensters

De vraag van onze opdrachtgevers is doorslaggevend bij de organisatie van onze dienstverlening. Daarom hebben we onze bedrijven geclusterd in vijf overzichtelijke marktvensters.

the human network

Geeft 400 topprofessionals binnen 15 autonome bedrijven de ruimte zich te ontwikkelen in nichemarkten en onze klanten te ondersteunen in specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.