Ons bedrijf

Welkom bij QoppoConsult!

QoppoConsult, een bedrijf waar mensen werken met een passie voor testen en kwaliteit. Wij bieden ruimte aan consultants die zich willen ontwikkelen en gelijktijdig over een grote mate van zelfstandigheid kunnen beschikken. Zelfstandig en autonoom, maar niet alleen, bouwen de Qoppanen aan hun eigen ontwikkeling en die van het bedrijf, zowel bij onze klanten als bij ons op locatie in één van de vele cursussen. Wij voelen ons bevoorrecht om als Business Managers dit mooie bedrijf te mogen leiden. Met veel passie, plezier en vakmanschap proberen we samen met onze 70 medewerkers onze werktijd en die van onze klanten nog aangenamer te maken.

Missie & Visie

QoppoConsult levert de kennis en kunde om bedrijven in staat stellen de kwaliteit van hun ICT-landschap te verbeteren. Dit bereiken wij, door altijd in nauwe samenwerking met onze klanten, applicaties en systemen zodanig te testen, dat ze kunnen meegroeien met de steeds wijzigende omstandigheden. Hierdoor blijft de business maximaal in staat haar doelstellingen te realiseren.

Onze Qoppanen hebben een missie: “De klant ontzorgen door de kwaliteit van processen en producten continu te willen verbeteren”. Om dit keer op keer waar te kunnen maken stellen wij speciale eisen aan onze mensen. Naast inzicht, kennis en ervaring zijn inlevingsvermogen en pragmatisme belangrijke eigenschappen van de Qoppaan. Zij zijn uw sparringpartner op testgebied en implementatie van applicaties en denken mee in oplossingen.

Kernwaarden

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen hen daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.


Benieuwd naar de voordelen van ons bijzondere verdienmodel? Kijk dan verder.:

Waarom 
Qoppoconsult

  • Al meer dan 10 jaar bewezen succes
  • Meer dan 70 tevreden testers in dienst
  • Persoonlijke aandacht & begeleiding
  • Een goede balans tussen werk & privé
  • Interessant midlance-model

nieuwste
blog

Edwin  Schouten

Edwin Schouten

Blog:
Testautomatisering met HP Unified Functional Testing