Ons bedrijf

Welkom bij QoppoConsult!

Welkom op de homepagina van QoppoConsult, het platform voor de echte testspecialisten die op basis van hun kennis en kunde het verschil maken bij de klanten. Dit platform biedt ruimte voor iedereen die zich wil ontwikkelen, over een grote mate van ondernemendheid en autonomie wil beschikken en die met die zelfstandigheid toch ook een groep vakbroeders om zich heen zoekt.

Wij voelen ons bevoorrecht om als Business Managers dit mooie bedrijf te mogen leiden. Met veel passie, plezier en vakmanschap proberen we samen met onze 70 medewerkers onze werktijd en die van onze klanten nog aangenamer te maken.

Missie & Visie

QoppoConsult levert de kennis en kunde om bedrijven in staat stellen de kwaliteit van hun ICT-landschap te verbeteren.. Dit bereiken wij door, altijd in nauwe samenwerking met onze klanten, applicaties en systemen zodanig te testen, dat ze kunnen meegroeien met de steeds wijzigende omstandigheden. Op die wijze wordt de business maximaal ondersteund; de applicatie voorziet in specifieke informatiebehoeften en faciliteert de besluitvorming van de business.

Onze testspecialisten hebben een missie: de klant helpen in het realiseren van oplossingen om resultaten te verbeteren door de business het inzicht te bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer te kunnen waarmaken stellen wij speciale eisen aan onze mensen. Naast inzicht, kennis en ervaring zijn inlevingsvermogen en pragmatisme belangrijke eigenschappen waarop wij onze medewerkers selecteren. Zij zijn uw sparringpartner op testgebied en implementatie van applicaties en denken mee in oplossingen. De medewerkers van QoppoConsult ondersteunen de klanten in de kwaliteitsverbetering,  in nauwe samenwerking met gebruikers en andere stakeholders.

Kernwaarden

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen hen daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

Bekijk meer:

Voor al uw vragen staan wij graag voor u klaar.

Frits Hali, Arjo Miedema & Gijs Visser

Waarom 
Qoppoconsult

  • Al meer dan 10 jaar bewezen succes
  • Meer dan 70 tevreden testers in dienst
  • Persoonlijke aandacht & begeleiding
  • Een goede balans tussen werk & privé
  • Interessant midlance-model