Qoppanen

 

De medewerkers bij QoppoConsult worden Qoppanen genoemd, en dat is een bijzonder slag binnen de testwereld. Wij selecteren al onze testspecialisten op bijzondere eigenschappen waardoor het team van testexperts binnen QoppoConsult alleen is opgebouwd uit de allerbeste specialisten. Qoppanen zijn anders, omdat zij zich niet alleen druk maken om het salaris aan het eind van de maand, maar vooral bezig zijn met hun vak, met ontplooiing als professional en als MENS. Binnen QoppoConsult staat de mens centraal, in alle facetten van het leven. Daardoor zijn de Qoppanen niet alleen met zichzelf bezig maar ook met de collega's onderling.

Er bestaat binnen de organisatie geen hiërarchie door de wijze waarop iedereen als mens wordt behandeld. Management en professionals samen vormen QoppoConsult, ieder met een rol in het totaal en met evenveel verantwoordelijkheid voor het succes van de totale onderneming. Met recht kan ook gezegd worden dat de Qoppaan trots is op zijn bedrijf, trots heeft voor zijn eigen prestaties en die van zijn mede Qoppanen.

Denk je dat je hier ook toe zou kunnen behoren, en dat je past in de organisatie waar Qoppanen beschikken over ondernemend gedrag, open communicatie, verbindend werken en nuchter in de wereld kijken?  Aarzel dan niet en neem contact met ons op!


Cultuur:

QoppoConsult is een zeer solide en betrouwbaar bedrijf, gespecialiseerd in het flexible inzetten van specialisten op het gebied van (ICT)testen en kwaliteitsmanagement, met als doel uw applicaties en systemen optimaal te laten aansluiten bij uw organisatie.

De consultants en specialisten hebben veel ervaring in diverse branches en zijn de aangewezen experts om u te ondersteunen in uw zoektocht naar kwaliteit in ICT. Of het hier gaat om adviserende taak, het nemen van de regie, het invullen van (test)management of het ondersteunen in de uitvoering van uw testtraject: op alle niveaus beschikt QoppoConsult over de juiste expertise.

Onze Kernwaarden:

Om u te verzekeren dat de juiste specialist antwoorden geeft op uw vragen, hanteert QoppoConsult een aantal belangrijke kernwaarden, die worden gedragen door alle medewerkers in ons bedrijf.

Betrouwbaarheid is voor ons essentieel om ons werk te doen. Afspraak is afspraak en integriteit is hierbij erg belangrijk.

Loyaliteit betekent bij ons dat u mag verwachten dat een specialist zich committeert aan de opdracht en doelstellingen. Betrokkenheid bij opdracht en teamleden is daarbij voor ons centraal.

Deskundigheid betekent voor ons dat u mag verwachten dat de consultant de benodigde kennis heeft om “de klus te klaren”. Het toepassen van methoden en technieken, daar waar nodig en gebruik maken van kennis en ervaring om uw doelstellingen te bereiken.

Passie is een veel gebruikte term door bedrijven. Bij QoppoConsult geven we hier echter ook inhoud aan door de persoonlijke benadering van de consultants bij hun opdrachten. Het hebben van plezier in het uitvoeren van je vak, inhoud zoeken in de relaties met mensen om je heen, en vooral empathisch vermogen zijn hierbij heel belangrijk. Denken in oplossingen vanuit een positieve “mind-set” behoort tot de basiskenmerken van eenieder binnen QoppoConsult.

over
QoppoConsult

Onderneemt. Excelleert in een specialistisch vakgebied. Voert de eigen regie. Verbindt mensen. Deelt kennis. En maakt graag kennis met u.