2017 - Nieuwe energie.

2017 - Nieuwe energie.

De dagen zijn weer korter, de bomen verliezen hun blad. Een mistroostige periode? Absoluut niet! De natuur neemt de rust om zich voor te bereiden op een waanzinnig nieuwe periode van groei en bloei. Deze rustperiode wordt gebruikt om krachten te verzamelen om straks in het nieuwe jaar uit te pakken met nieuwe, frisse energie.

Zo ook wij bij Superconsult en Sultans of Java! We hebben een jaar achter de rug waarin weer veel is gebeurd. We hebben leuke nieuwe collega's aan ons team mogen toevoegen, mooie projecten uitgevoerd bij leuke opdrachtgevers, etc.

Zo richting de kerstperiode is er nog even de eindspurt om het jaar goed af te ronden, op te ruimen, elkaar te bedanken voor de fijne samenwerking en dan is het tijd voor rust en genieten, van lekker eten, familie, vrienden, wintersport, etc. Want ook die balans tussen werk en privé is iets wat we binnen de hele 'The Human Network' belangrijk vinden. Om je fijn te voelen en met energie je werk te kunnen doen is genieten van je vrije tijd onwijs belangrijk.

Aan het einde van het jaar komt ook het moment dat je even terugdenkt aan wat er nu eigenlijk allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar.

Eén van mijn hoogtepunten van dit jaar was de lancering van ons nieuwe label "Sultans of Java". Een nieuwe naam, een nieuwe identiteit en vooral nieuwe uitdagingen.

Tijdens de J-Fall in Ede hebben we ons label gelanceerd en hebben we dit gevierd met Sultans of Java M&M's, Javaanse Saté en Java kroepoek. Wat ons betreft een heel groot succes! De saté was heerlijk en de reacties op onze nieuwe naam waren lovend. We hebben deze dag dan ook als een hele fijne dag ervaren. In 2018 zijn we zeker weer van de partij!

Voor 2018 hebben we nog veel meer leuke zaken op de agenda waar we nu al druk mee bezig zijn en erg naar uit kijken. De jaarlijkse oliebollencompetitie, de code retreat, (Javaanse) satésessies, etc.

Waar ik persoonlijk ook echt blij van kan worden is dat we ons bezig zijn gaan houden met smartglasses, Augmented Reality en Virtual Reality. Naar mijn idee een briljante uitvinding die je nu steeds vaker ziet verschijnen in de bedrijfswereld. Echt een hele gave ontwikkeling, waar ik graag met onze groep in duik!

Samenvattend kijk ik terug op een bewogen, maar mooi jaar en kijk ik uit naar al het moois wat 2018 gaat brengen.

Ik hoop dat jullie ook een fijne periode van rust tegemoet gaan, waarin je nieuwe energie kunt verzamelen voor de periode van groei en bloei in 2018!

Hartelijke groet,

Martijn Bosgraaf
Business Manager
Superconsult & Sultans of Java