Midlance®

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers optimaal mogelijk beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het 'Midlance®'-model
 

Voor iedere professional die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer biedt ons midlance-model de perfecte balans. In een vast dienstverband voor onbepaalde tijd geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft. Behalve verzekerd zijn van inkomen bij ziekte of geen opdracht maak je ook deel uit van een professionele organisatie van ruim 400 professionals waar 'het gewoon goed geregeld is'. En dat in combinatie met de vrijheid van ondernemen. 

De voordelen op een rij
 

Ons unieke Midlance®-model biedt onder andere de volgende directe voordelen:

  • Je salaris is 70% van de omzet van je opdracht! Met onze basistarieven betekent dit dat je een netto salaris ontvangt dat in vele gevallen vergelijkbaar is met het het bruto salaris in een vastloonconstructie.
  • Een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Medewerkers van SuperConsult zijn specialisten op hun vakgebied en hebben een bewezen track-record opgebouwd waaruit kennis en ervaring blijkt. Het niveau is vanaf top-medior en daarmee zet je jezelf op de kaart. Wij werken graag vanuit vertrouwen en lange termijn visie en doen niet aan tijdelijke contracten.
  • Uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Je hebt inspraak in je opdracht en daarmee je reistijd, duur en locatie.
  • Kwaliteit, vertrouwen en inhoudelijke relaties. Het kennisniveau is hoog binnen SuperConsult en dat is niet voor niks. Wij willen één van de beste (maatwerk) softwarehuizen van Nederland zijn en dat betekent dat je de lat hoog legt. Onze klanten rekenen op ons.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. SuperConsult maakt deel uit van The Human Network, een kennisintensieve netwerkorganisatie waar ruim 400 professionals werken. Dat betekent dat wij een aantrekkelijk secundair pakket kunnen bieden die je zelf mag samenstellen.
  • Persoonlijke ontwikkeling. Samen met je Business Unit Manager zorg je ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling op route blijft richting je ambities. Je bent niet alleen en wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons zo goed als kan wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Interesse?
 

Als je vrijblijvend wilt kennismaken met ons dan ben je van harte welkom op ons kantoor te Utrecht. Wij hanteren een transparant proces en vanzelfsprekend gaan we discreet met je interesse om. Je maakt meteen kennis met de Business Manager van SuperConsult.