Java-opdrachten met veel vrijheid: word midlancer!

Wat doen we

Sultans of Java wil alle collega’s graag een prettige werksfeer geven. Dat doen we door samen te zoeken naar leuke en interessante opdrachten. Zo ga jij met plezier naar je opdracht en ben je tegelijk van meerwaarde voor onze opdrachtgever.

Zo maken we de opdrachtgever blij met Sultans of Java als partner in het leveren van Java-specialisten. Dat is onze filosofie.

Werken via midlance-constructie

We werken het grootste gedeelte van ons leven. Per dag besteed je over het algemeen meer tijd met je collega’s dan met vrienden en familie. Dan zou het toch wel prettig zijn als je die tijd zo kan invullen dat je jezelf nuttig voelt. Dat je kunt leren van anderen, kunt lachen met of om elkaar en een goede balans tussen werktijd, privé en salaris hebt. En dat je dat kunt doen als onderdeel van een groep gelijkgestemde vakspecialisten.

Sultans of Java biedt jou een omgeving waarbinnen jij daar invulling aan kunt geven. Dat doen we door onze midlance-constructie.

Java-developer op midlance-basis: hoe werkt het?

De zekerheid van een vast contract met de vrijheid en verdiensten van een ondernemer. Dat is de kortste uitleg.

Waar het voor jou op neerkomt:

  • direct op dag 1 een vast contract
  • altijd een basissalaris
  • zelf inspraak in je opdrachten
  • onderdeel van een organisatie met 400 gespecialiseerde professionals
  • de werksfeer en omgeving van een kleine organisatie/start-up

En begin je met een opdracht? Dan ontvang je 70 procent van wat wij de klant factureren.

Altijd een basissalaris

Zodra je opdracht is afgelopen en we nog geen passende nieuwe opdracht hebben gevonden, krijg je altijd een basissalaris. Dat maakt het zo aantrekkelijk ten opzichte van freelance java-opdrachten. Je hebt altijd de zekerheid van je basissalaris.

Met jouw businessmanager bekijk je de binnengekomen aanvragen. Zo heb je inspraak in de opdrachten die je doet. Tijdens de opdracht hou je contact met hem of haar over de voortgang, ontwikkeling, jouw wensen, etc.

Ook midlancer worden?

Lijkt het je wat om ook midlancer te worden? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Je bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor, al is het maar om de koffie te testen.

Neem contact op via office@superconsult.nl of bel naar 030-8905420.

Liever eerst nog wat meer achtergrondinformatie en ervaringsverhalen over de midlance-constructie? Kijk dan even op onze website over midlancen: www.midlancer.nl.