Java-specialisten gezocht met meerdere jaren ervaring

Java-specialisten gezocht met meerdere jaren ervaring

Ben jij die senior Java-developer met minimaal een hbo-opleiding en 5 jaar ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn de Sultans of Java, de royals onder de Java-developers. Wij leveren de allerbeste Java-ontwikkelaars aan overheden en bedrijven.

Java programmeertaal

Onze developers zijn de specialisten op hun vakgebied. Zij beheersen Java als geen ander, de programmeertaal, de frameworks en de tooling. Daarbij hebben zij een bewezen track-record van hun kennis en ervaring. Het niveau is top-medior/senior. Wij noemen het liever vakvolwassen.

Java-developer kiest zelf

Wij geloven dat onze software-engineers het beste tot hun recht komen, wanneer ze zelf inspraak hebben in de opdrachten die zij doen. Dus een opdracht:

  • die aansluit op je ervaring
  • waarin je een toegevoegde waarde biedt
  • waarin je kan leren
  • met een eerlijk salaris

Humor en Plezier

Humor en plezier in ons werk zijn voor ons ook erg belangrijk. Dat geven we vorm door ieder kwartaal wat leuks met elkaar te doen. Dat varieert van kleiduivenschieten, tot Sushi maken (en eten) tot een gezellig kerstdiner. Daarbij houden we jaarlijks een oliebollencompetitie met uitreiking van de gouden oliebol.

                

Daarbij gaan wij graag open en eerlijk met elkaar om. Zo creëren we een ongedwongen werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Voel jij je prettig in een omgeving waar je op je sokken over de afdeling kunt lopen? Of juist in een formelere setting? Heb je een bijzondere hobby? Je zegt het maar, wij willen échte mensen in ons team!

Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de Java-specialist die wij zoeken! Stuur ons je naam en telefoonnummer via office@superconsult.nl en we bellen je voor een koffieafspraak. Je mag ons ook zelf bellen op 030-8905420.