Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst Belastingdienst en Rijkswaterstaat

Met trots heeft TriamFloat de meerjarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de Belastingdienst en Rijkswaterstaat. We zetten de samenwerking met plezier de komende jaren voort.

Geslaagde klantbijeenkomst ‘Éffectmeting bekeken vanuit een breed perspectief’

Op 27 mei verzorgde TriamFloat een klantbijeenkomst over het thema ‘Effectmeting’. We hebben onze klanten meegenomen in ons stappenplan voor de implementatie van effectmeting. Dit stappenplan wordt in onderstaand filmpje kort toegelicht.

 

 

Naast het kader vanuit onze visie en twee aansprekende praktijkvoorbeelden, zijn de deelnemers ook aan het werk gegaan met eigen casuïstiek. Dat dit tot mooie inzichten heeft geleid, bleek uit een 100% ‘goed’ score bij de 1-meting aan het eind van de bijeenkomst!

Wil je meer informatie? Dat kan via office@triamfloat.nl of bel Baukje Sijpkens, Business Manager, via 06-17145362.

ATD

Lees het artikel dat gepubliceerd is in Industrial and Commercial Training door Emerald Group Publishing Limited (a international scholarly publisher of academic journals and books in the fields of management, business, education, library studies, health care, and engineering) over de inzichten en werkwijze van onze senior consultants Hester van Breda en Marjoleine Heijboer. Zij schreven dit artikel naar aanleiding van hun bijdrage aan de ATD Orlando, 2015 met de workshop ‘Become a organizational learning anthropologist’ over leercultuur.

Klik hier voor het artikel.

Meet en eat

 

 

 

Het jaarlijkse Triamfloat Herfstcongres: 29 oktober 2015

De economie trekt weer aan. De toekomst vraagt onze aandacht, we moeten scherp, snel, alert en creatief zijn voor onze toekomst.
Tijdens het herfstcongres, met het thema “Entrepreneurship in HRD”, hebben we klanten meegenomen in de trends en ontwikkelingen en hebben we ze uitgedaagd en geprikkeld.
Zo was er een toekomstsessie samen met fountainheads, workshops over oa ondernemerschap binnen HRD, succesvol ontwikkelen en een interactieve L&D markt.
Bovendien lag er ook dit jaar weer een belangrijk accent op het elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren. Klik hier voor een fotoimpressie.

 

21 mei 2015, TriamFloat delivered a succesfull workshop at the ATD2015 with ‘becoming a organizational learning anthropologist’

Last Wednesday  20th of may, Hester van Breda and Marjoleine Heijboer, consultants at TriamFloat delivered their workshop at the ATD for a room full of HRD professionals.
Read more

TriamFloat professionaliseert de Opleidingsadviseur

De consultants van TriamFloat zijn continu bezig met het verwerven en doorgeven van hun ervaringen aan klanten. Zo hebben we onlangs een aantal workshops gegeven aan opleidingsadviseurs om hen te helpen hun eigen strategie en werkwijze in ontwerp en ontwikkeling vorm te geven. Deze workshops komen uit een serie van thema’s die consultant Helèn Baars verzorgt voor een afdeling van opleidingsadviseurs. De aanleiding hiervoor is de eigen continue ontwikkeling als opleidingsadviseur en het verbeteren van hun dienstverlening als partner in business van . We hebben hier maatwerk workshops voor ontwikkeld over onder andere: Inrichten van effectmeting; Hoe toon je resultaten aan van opleiden en hoe ontwikkel je je eigen instrumenten hiervoor? 70-20-10; iedereen heeft er over gehoord, maar hoe maak je er nu daadwerkelijk effectief gebruik van?

Ontwerpen en Ontwikkelen van leertrajecten

Vergelijkbare workshops en thema’s zijn ook voor uw organisatie mogelijk relevant. Niet alleen als introductie op het thema, maar ook voor de ‘next step’ en praktische toepassing van het thema.

Interesse? Voor meer informatie kunt u terecht bij Remco Lieon, Business Manager, via (06) 44 63 05 57,  remco.lieon@triamfloat.nl

2 april 2015, een succesvolle Masterclass Leercultuur bij TriamFloat

Op 2 april heeft TriamFloat voor een groot aantal deelnemers de Masterclass Leercultuur verzorgt. Maar liefst 35 klanten en geïnteresseerden waren aanwezig bij deze succesvolle bijeekomst.

Dit toont volgens ons aan dat het begrijpen van de leercultuur in je organisatie als belangrijk wordt ervaren door L&D adviseurs. In de masterclass werden de aanwezigen meegenomen in het gebruik van het model van E.H. Schein om hun eigen leercultuur in kaart te brengen en direct ook naast een actueel ontwikkelvraagstuk te leggen. Dus niet alleen praten over de leercultuur maar ook meteen vaststellen hoe leerinterventies wel of niet passen en aansluiten bij een leercultuur. Hiermee kregen de deelnemers een praktische werkwijze mee naar huis om de effectieve leerinterventies en programma's te ontwerpen die aansluiten bij de eigen leercultuur.

Het is een interactieve en leuke middag geweest, een kleine impressie laten we zien met de foto's. Wil je meer informatie? Dat kan via office@triamfloat.nl of bel met Remco Lieon, 06-44630557.

23 februari 2015, Inspiratiebijeenkomst Leren & Opleiden

Speciaal voor onze relaties werkzaam in de Techniek, Logistiek en Industrie organiseerden wij op vrijdagmiddag 13 maart van 13:00 tot 17:00 een inspiratiebijeenkomst over Leren en Opleiden. Lees meer

 

29 januari 2015, nieuwe directeur

Met trots kondigen wij aan dat Esther Scheffener vanaf 1 maart 2015 de functie van directeur TriamFloat/The Human Network bekleedt.

Blogs

Onze consultants en business managers schrijven regelmatig blogs!

 

Magazine

Leren is ons vak en onze passie!
Daarom wisselen we regelmatig en met plezier van gedachten over de ontwikkelingen op dit vlak met elkaar en met onze klanten.

 

Publicaties

 

Regelmatig schrijven wij artikelen voor diverse vakbladen