De TriamFloat Consultant Experience is van start!!!

De TriamFloat Consultant Experience is van start!!!

We zijn gestart, de TriamFloat Experience (TFCE) 2017 is een feit. TriamFloat heeft zes net afgestudeerde talentvolle professionals een unieke kans geboden om werkend te leren.

Uit alle geselecteerde kandidaten krijgen Annick, Bo, Danielle, Mirthe, Lisa en Roger de unieke kans om meteen na hun afgeronde universitaire opleiding, als consultant aan de slag te gaan bij de top 500 bedrijven van Nederland. Zo gaan ze vanaf deze week al aan de slag bij KLM, Friesland Campina, ’s Heerenloo, en Brainnet. Naast de opdracht bij deze aansprekende opdrachtgevers bieden wij ze een ontwikkeltraject aan, waarin een verdieping van het vak consultant verder wordt ontwikkeld. 

Het eerst half jaar worden ze intensief begeleid om de rol van consultant en de werkwijze van TriamFloat eigen te maken. Naast dat deze professionals werkervaring opdoen als consultant ondersteunen en begeleiden wij ze in de ontwikkeling aan de hand van buddy gesprekken, workshops, trainingen, masterclasses, intervisie, coaching en sparringssessies. 

Ze hebben er enorm veel zin in en wij ook!!!!

geschreven door:
Esther Scheffener

Esther Scheffener

Ik ben trots op onze TriamFloat professionals. We zijn niet voor niets marktleider, Wij zijn een lerende organisatie, altijd in beweging...